søndag den 16. september 2012

I svigerindens have

Det meste af eftermiddagen er gået med havearbejde i min svigerindes have. Men det er slet ikke resultatet her (selvom det nok skal blive rigtig godt :-). I skal lige se et billede af hendes rødbeder. Ja, man kan vist ikke helt se det - men de er KÆMPE!


Det skal også lige nævnes, at de er sået alt for sent (da højbedene først kom lidt sent), og at det er min svigerindes første år med køkkenhave. Ikke desto mindre har hun nu rødbeder i en størrelse af min. 30 cm! Ja, i det hele taget er alt i hendes højbede enormt. Resultatet af at plante i højbede tilført store dele kompost. Det er altså lidt imponerende.

Jeg tror, at min svigerinde på sigt udvikler sig til en fantastisk havekvinde. Og den slags kan man jo ikke få for mange af i vennekredsen :-)

2 kommentarer:

 1. Skænne store flotte rødbeder din svigerinde har :-))

  Jeg fik også sået mine sent, men resultatet ligner på ingen måder det du viser. Mine blev aldrig rigtig til noget, sikkert fordi det er det rene sandjord, hvor vi bor, og en god gang gødning var ikke nok. Jeg må tilføre noget kompost og hestemøg til næste år, så bliver resultatet forhåbentlig noget bedre ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Har også selv sået rødbeder i år, og de er også faldet skidt ud. Så.. jeg er også på den med kompost næste år ;-)

   Slet