torsdag den 6. september 2012

Lidt for rodet?

Takken for at have plantet kæmpe verbena og gaura i mange ledige pletter i det lange staudebed er nu ved at indfinde sig. Nogle dage synes jeg, det er vidunderligt! - Andre det er lige lovlig for rodet...

Men jeg tror, at solhatten skal have takken for at holde sammen på det hele. Min have, der engang var drænet for blomster her i september, er nu i fuld flor.18 kommentarer:

 1. Nydelige bilder! Jeg liker denne stilen godt og det ser ikke det minste rotete ut :-)

  SvarSlet
 2. Jeg synes det ser skønt ud og der er masser af septembers flowerpower :-)
  Blomsterhilsner
  Rose

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - Flowerpower er vist en god betegnelse til det her :-)

   Slet
 3. Skønne billeder, ikke spor rodet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg må tage mere rod med næste gang :-)

   Slet
 4. Svar
  1. Dejligt du melder dig som fast læser - altid hyggeligt med dine søde besøg!
   Så burde der jo falde en gave af ;-)

   Slet
 5. Jeg orker ikke at få sået sommerblomster, så purpursolhat bliver også en stor del af min haves september-blomstring fremover.
  Dejlige billeder af en frodig have du viser os her.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg må også indrømme, at det heller ikke er det store hit her! Men kæmpe verbena vil jeg nu ikke undvære.
   De er så fantastiske :-) ... og i år dukkede de faktisk også op som selvsåede i bedene + nogle klarede vinteren.

   Slet
 6. Svar
  1. Det kaldes også en pragtkærte og den har de fineste spir med hvide/rosa blomster. Se mere til den her: http://minhavedagbog.blogspot.dk/2012/08/gaura.html. Du kan også bare søge på guara oppe i søgefeltet, så får du lidt at vælge mellem :-)
   De har en skøn lethed, som passer fint sammen med de stauder jeg har. Kan anbefales ;-)

   Slet
 7. Jeg synes, at det ser vidunderligt ud. Skønt med floret, og så vildt er det nu ikke ;-)

  SvarSlet
 8. Ikke spor rodet, men dejligt frodigt! Sådan ser min have også ud pt. og jeg elsker det. :o)
  Mange hilsner

  Trine

  SvarSlet
 9. Jeg synes det ser superflot ud, ikke rodet! Jeg har ligesom du en masse sommerlys/gaura de vokser jo ret meget til alle sider, men det giver samtidig et meget luftigt indtryk og det er ret smukt. Jeg kikkede på din anden blog også, meget spændende, jeg synes netop at det der med grønne rum både i haver og mellem huse er meget intressant.
  mange hilsner Sophia

  SvarSlet
 10. Det D'er kan jeg godt genkende. Altså både det med de skiftendemeninger om rodet og det med at min sensommerhave på få årstår i fuldt flor.

  SvarSlet