mandag den 3. september 2012

Bakkestjerne og violer

Nu er anden sæson af hornviolerne igang. I løbet af de sidste dage er de selvsåede fra forårets hornvioler sprunget ud :-)  Til venstre i krukken en bakkestjerne, som er sået fra frø efter sidste års Englandstur. Nu håber jeg på, at den vil overvintre til næste år. 


5 kommentarer:

 1. Har set Bakkestjerne flere steder efterhånden, den må helt sikker finde vej til min ønskeseddel...
  Hilsen Susanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis du ser dem i en jysk planteskole, må du endelig sige til ;-)
   kh. L

   Slet
  2. Har set krukken og blomsten (jydsk net butik) har spansk bakkestjerne, men er ikke helt klar over om det er den samme. De er at finde under stauder.
   Sus

   Slet
 2. Jeg har også købt hornvioler i år og håber at de overvintrer. Jeg har dem ovenikøbet i samme farver som dig og har også plantet dem i krukker. Jeg regner dog med at de snart skal plantes ud i bedene - mon ikke de nemmere overlever vinteren, når de ikke står i krukker.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror nu ikke, at de overvintrer, men de dukker garanteret op igen fra frø. Og jeg vil glæde mig til næste år at have de mørke violer i alle flisernes sprækker :-)

   Slet