søndag den 30. september 2012

Havefolket.com

Endelig kom dagen, hvor vi kunne sætte skibet i søen. Efter en hel dag på de jyske landeveje for at besøge efterskoler med min datter, kan jeg nu endelig også få et link på bloggen her :-)

Mon ikke flere af jer allerede har været inde og kigge allerede? Håber I vil være med i masser af havesnak på HAVEFOLKET - det nye haveblogmagasin. Jeg glæder mig over, at vi nu endelig kan vise, hvad vi har knoklet med.... Velkommen indenfor!


13 kommentarer:

 1. Dejligt at have dig tilbage. Håber det var indbringende jeres tur. Det er bare SÅ vigtigt at finde den rigtige. Har jo selv tre børn, hvoraf de to efterskoler var super og den ene bare ikke var det.

  Der er være god tilstrømning. Og masser af roser. Mit smil hænger stadig som en guialande mellem højre og venstre øre. :)

  SvarSlet
 2. Hvor godt, Marianne! Tak for super samarbejde indtil videre.
  Hvor er det super hyggeligt :-)

  SvarSlet
 3. Jamen I er da simpelthen nogle fantastiske tøser......kan sørme godt forstå I har haft travlt og hvilket et fantastisk skønt initiativt. Glæder mig til at få tid til at læse "magasinet" - gad vide om vores veje har krydset hinanden, jeg har nemlig også været på efterskole besøg i dag på Silkeborg egnen faktisk ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kunne da ellers være hyggeligt...
   Vi har været ved Limfjorden, og hvor er der smukt :-)

   Og tak. Vi er så glade for, at det er blevet så godt modtaget.
   Tror, at alle sover godt i nat ;-)

   Slet
  2. Ja, du har ret der er smukt - men jeg nød nu de mange bøgeskove til en afveksling :0)

   Slet
 4. Det ser sørme spændende ud :-)
  Held og lykke med projektet

  Kh. Anne-Mette

  SvarSlet
 5. Det er bare et super godt initiativ med et online havemagasin, og så skrevet af kvinder, vi føler vi kender i forvejen. Det bliver spændende at følge med i :)

  Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Og det er så dejligt, at I er med :-)
   Husk endelig at komme med ris og ros, så vi kan gøre det så godt som muligt!
   Kh. L

   Slet
 6. Godt gået. Jeg glæder mig til at følge med.

  SvarSlet
 7. Hej Lone.Gentager alt de dejlige kommentarer.PøJ-PØJ med projektet.
  Har meldt mig som fast læser hos dig.
  Glæder mig til at følge jer.Knus Jette(mit lille gods)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Og velkommen her i Havedagbogen også!
   Det er altid dejligt med nye havebekendtskaber :-)

   Slet