søndag den 4. november 2012

Nu er alle løgene endelig kommet i jorden

... og det har altså krævet havearbejde over et par omgange at få dem lagt. Jeg nyder dem i fulde drag i foråret, men jeg er altså ikke ret vild med at lægge løg. 

Men nu er det ovre og jeg kan se frem til forår :-)

Huskeliste for placeringerne:
 • I det blå bed: Tulipanen 'Blue diamond' og Muscari latifolium
 • I græsplænen foran det blå bed: krokus 'Blue Pearl'.
 • I det lange bed: Tulipanerne 'Black Hero' (ved de mørke læbeløs), allium 'Christophii', tulipan 'Double price', 'Ronaldo' samt 'Purple lady' der alle er fordelt i grupper flere steder i bedet.
 • I krukker: Nectaroscordum siculum (i krukke med sommerfuglebusk)
 • I bed langs køkkenhaven: Tulipanen 'Ballerina' og 'Burgundy'
 • I bed i køkkenhaven v æbletræ: Tulipanen 'Angelique' 
 • I lille bed v. stue: Fritillaria persica sammen med tulipanen 'Spring Green'.
Det lange bed
Det jeg er mest spændt på er supplementet af tulipanerne i de to store staudebede. Det synes måske lidt ensfarvet herover, men der er også hvide og orange tulipaner i bedet + en stor mængde allium 'purple sensation'. Jeg tror, det bliver ret fint.

Kombinationen i køkkenhaven
Det blå bed

God søndag aften.

  10 kommentarer:

  1. Åh, hvor er jeg misundelig! Jeg har endnu ikke set min have om foråret, og jeg har aftalt med mig selv ikke at lægge nogen løg, før jeg ved hvad der kommer op. Men jeg er helt syg for at lægge tulipan- og påskeliljeløg. Jeg er sikker på at dit bliver meget smukt!

   SvarSlet
  2. Vilka fina bilder du lagt upp, det är härligt med lökar, och fullt med förväntan inför våren. Ha en skön söndagkväll.

   SvarSlet
  3. Der er godt nok tjek på det, det bliver garanteret flot, så får du belønning for dine anstrengelser. Jeg er heller ikke så vild med at lægge løg, men man må yde, før man kan nyde :)

   SvarSlet
  4. Åh, det bliver smukt, Lone - vi kan næsten ikke vente på forår, vel? Er vild med at du har taget den orange med i paletten :)

   SvarSlet
  5. Din have bliver et smukt forårssyn.

   SvarSlet
  6. Hej,
   Smukke valg af tulipaner. Det skal nok blive smukt i have om foråret hos dig.
   Der er rigtig meget at se frem til. Vi har lagt nogle af de samme løg. Det bliver spændende at følge de fine blomsters vej frem.

   SvarSlet
  7. Det bliver da et fantastisk skue i din have til foråret.
   Jeg er selv ret vild med de mørke tulipaner. Har lagt både Ronaldo og Black Hero her i haven.

   SvarSlet
  8. Skønne kombinationer, det bliver flot forår hos dig. Sikket et arbejde med at ligge alle de løg, men vi bliver jo glade for det til foråret. Jeg er nu heller ikke så vild med at lægge løg, men bliver glad, når det er gjort.

   Mange havehilsner
   Lise Lotte

   SvarSlet
  9. Hvor ser det fantastisk ud med de farvesannesætninger! Jeg har selv for en månedstid siden lagt tulipaner i de farver minus den mørke purpur og glæder mig meget til foråret. Man kan næsten ikke vente, vel, til de viser sig ;-)
   Kh. Rose

   SvarSlet