onsdag den 14. november 2012

Der er altså et eller andet der ikke stemmer

Min have jo oser af jul!
Og det er da alt for tidligt!

... men, som du måske har regnet ud, er vi allerede i fuld gang med at planlægge jul på HAVEFOLKET, så her må sluges et par kameler. Som fx at jeg ALDRIG plejer at tænde for lyskæder i haven før den 1. december... og se nu her! (Ja, nu er jeg blevet så glad for dem, at de får lov at hygge også her i november. Måske er det fremtiden her på matriklen.)

Og ja, der er vist også et juletræ sneget ind på terrassen... og lanterne er kommet ud af deres skjul... Inden længe bager jeg vel også pebernødder.

Nej! Så vidt kommer det ikke endnu, og I hører ikke mere til jul herfra før den 1. december. Men et lille glimt af min verden disse dage skulle I nu lige ha' :-)

God onsdag aften ;-)

Ps. lyskæderne er købt i Jem&Fix til små 200kr. for 200 lys - og tjek lige en fin hvid farve (ikke nuancer af gul, blå eller rød, som jeg har kæmpet med de tidligere år!)

13 kommentarer:

 1. Åh, jeg har bare så mange lyskæder med gullige lys. Og jeg vil have hvide lys! Jeg skal i Jem&Fix. Tak for tippet

  SvarSlet
  Svar
  1. Du skal lede efter dem hvor der står varmt hvidt lys!

   Slet
  2. Ja, nu var jeg så lige ude og tjekke pakken. Der står helt præcist: "naturligt varmt hvidt lys" på den. Og jeg er så tilfreds med den farve. Har bandet de sidste mange år, fordi mine fine kæder (der ikke var LED) var gået til, så kun få pærer duede. Men nu har jeg fundet en afløser - FEDT :-)

   Slet
 2. Ja jeg synes også det er for tidligt. En nabo har købt en lyskæde og lagt i en lanterne, og den er allerede tændt.
  Det er en god idé, men lidt for tidligt! Siger en som har siddet og flette julestjerner og lavet breve til hver dag op til d. 24.! Min undskyldning er, at hele baduljen er sendt til USA og der går 14 dage, før den dukker op! (Ikke at jeg skal undskylde)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, hvor er du sød! Dejligt for den heldige modtager :-)

   Slet
  2. Hvis jeg må have lov til at blande mig, så stemmer jeg for lysfest fra allehelgenes aften til hellig tre konger. Helt ærligt! Vi er nordboere! D'er skal lys til for at vi holder humøret oppe.

   Slet
 3. Vi juler heller ikke her på matriklen endnu, til gengæld bliver lyskæden hængende lidt ind i januar, for det er så mørkt de første par uger i januar også.

  SvarSlet
 4. Hej Lone.Ja!jeg har lige bedt min mand om at tjekke alle vores lyskæder,for nu skal der renoveres i beholdningen.Næste weekend tænder vi vore lys,for så er kun en måned til jul.Jeg synes det er dejligt med lidt lys her i den mørke tid.God aften til dig Jette

  SvarSlet
 5. Dejligt lys i vintermørket, nu bliver der drøn på i Jem og Fix, men tak for tippet. Vi juler heller ikke endnu, men skal da så småt til at tænke i lyskæder ned fra loftet osv....

  SvarSlet
 6. Hej Lone. Jeg har lige hængt alle mine lyskæder op, jeg har jo åben i julehaven fra på lørdag, så det skulle jo være i orden inden da :-) Kunne jo bare lade være med at tænde dem, men nej det er bare så hyggeligt med alle de bittesmå lys (varmt hvide) Var engang for flere år siden kommet til at købe en med gult lys, ej hvor var den grim, nogen gange er det ok at tingene ikke holder for evigt :-) Og pebbernødder har min svigermor bagt allerede, kun smagsprøver, der kommer flere til december, de er alligevel også bedst inden jul :-) Så bag du bare hvis du skulle få lyst, du bliver ikke den første :-) Hilsen Anette

  SvarSlet
 7. Ja så fik julemonsteret vredet armen om på dig alligevel ;-))

  SvarSlet
 8. Hej Lone, lys skal der til i denne mørke tid, gerne masser af bloklys i lanterner lyskæder og hvad man ellers kan finde på. Jeg vælger at kalde det vinter oppyntning, og holder mig langt fra de røde farver, hvide, grønne og grå farver istedet for og så måske lidt røde æbler til jul, dem rydder fuglene op i så de er atter væk til januar, men lys og hygge må der til, for at drive mørket lidt på flugt ;O)

  SvarSlet
 9. Det er altså bare hyggeligt med lys og pynt, og jeg forstår godt at du er tyvstartet. November råber på at blive piftet op med lys og lygter!

  SvarSlet