torsdag den 22. november 2012

Lys i haven


I dag er en hjemmearbejdsdag og så starter jeg gerne morgenen med at gøre det lidt hyggeligt. Ikke bare herinde men også ude - der skal tændes op i lanternerne i haven, så jeg også har haven lidt med i hyggen. Ja, ja - vi nordboer har noget særligt med 'hygge'. Jeg ved det. Jeg hørte Chris MacDonald underholde med det til et foredrag engang. Ikke at han havde noget imod det, men det er bare noget særligt for os. Vi understreger det, det er vigtigt for os. Og ja - jeg vil slet ikke undvære det! Om jeg så er alene hjemme - så skal der hygges!

Og så skal jeg i gang med dagens opgaver!
God dag til alle jer hyggelige nordboer :-)

9 kommentarer:

 1. Ja, lad os hygge os i denne mørke tid - rigtig god idé at tænde op i lanternerne i haven!

  SvarSlet
 2. Enig - her er det brændeovnen, der leverer hyggen.

  SvarSlet
 3. Jeg sidder også her omgivet af levende lys, selv ved højlys dag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er bare super hyggeligt :-)

   Slet
 4. Ja, lys er vigtigt! Jeg har også et indlæg om lys i haven i dag. Og der takker jeg dig for et vigtigt hint om hvor man kan få PÆNE lyskæder. Men nu får du også lige et personligt tak her! Jeg fandt "dine" lyskæder hos Harald Nyborg. Har fået dem i dag og er helt glad inden i over det hvide lys i min have :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor godt - har lige været forbi dig og kigge.
   Det ser flot ud hos dig :-)

   Slet
 5. Ja uden lys og hygge går det virklig ikke, i disse grå og mørke tider ;O)

  SvarSlet
 6. Vi hygger også mest med brændeovnen, de levende lys bruges mest i pavillionen.

  SvarSlet