søndag den 2. juni 2013

At møde et passioneret havemenneske...

... er ofte som at møde en nær slægtning. Det der "have-noget" binder os sammen som med en usynlig tråd; man er ligesom på bølgelængde med det samme, selvom man er praktisk talt er fremmede for hinanden. Sådan havde jeg det i hvert fald, da jeg i går gæstede en skøn kvinde på Mors - ja, mon ikke I allerede har gættet, hvem det er? Ganske rigtigt, Jytte - alias tante Grøn.


I får lige en lille smagsprøve her, men i øvrigt må I vente, til jeg er færdig med havereportagen til Havefolket, hvor vi også har anmeldt bogen om Jyttes have. Men I kan godt glæde jer, for tante Grøns have er i sandhed et lille blomsterparadis på jord.


7 kommentarer:

 1. Kære Lone.

  Tænk, jeg havde det på akkurat samme måde. Da I var kørt, tænkte jeg "Kors, hvor jeg knævrede løs overfor de stakkels kvinder" ...men hvad hjertet er fuldt af, løber munden jo som bekendt over med.

  Det er rart at få sig en stor og dejlig blomsterfamilie rundt omkring i landet:o)Og du er SÅ heldig endda at have en biologisk blomstermor. Så bliver det ikke bedre:o)

  De allerkærligste hilsner og tanker. Glæder mig meget til at "komme med" dig og dit kamera på haverejse til jolly good ol` England:o)

  SvarSlet
 2. Det er jo det skønne ved haveinteressen - selv når man møder helt fremmede folk, så går snakken med det samme. Jeg oplevede selv dette første gang til blogtræf på Samsø sidste år, og har oplevet det mange gange siden (også hos Tante Grøn :))

  Tante Grøns Have er intet mindre end et blomsterparadis og jeg glæder mig til at se din vinkel på besøget hos hende.

  Ulla

  SvarSlet
 3. Ja, det er rigtigt. Man bliver ganske oplivet, hvis man møder et menneske,
  der elsker planter, som én selv. - Så går snakken....

  SvarSlet
 4. De smakproven lovar något bra, väntar med spänning, Ha det gott /Marika

  SvarSlet
 5. .....er du svimmel hvor vi glæder os Lone til at følge dig ud på tantes hellige havestier.

  ....en snas af gode billeder der smager af mere ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 6. Hej Lone,
  Jeg vil tilslutte mig de andre, der også glæder sig til jeres (din) artikel om Jyttes have. Desværre har jeg ikke selv besøgt haven, men nyder alle I andres billeder og anekdoter derfra :-)
  Kh Mathias

  SvarSlet