torsdag den 27. juni 2013

Det blå hav...

Staudesalvien må siges at være en af de helt udundværlige i prydhaven. Hvis den står rigtigt (i fuld sol) præsterer den et blå hav uden lige.

 Også nøgleklokke fremviser lige nu sit blålilla overflødighedshorn af massevis af blomster.Foran nøgleklokke har jeg sidste år lagt løg for allium 'Christophii' og jeg er vild med de store prydløg, men ikke kombinationen. Så de skal flyttes efter blomstring!


Men de er smukke og både humlebier og jeg nyder deres debut i haven.


2 kommentarer:

  1. Så mange kønne lilla toner! Selv har jeg kun salvien. Vi overtog en ret staude- og roseløs have sidste år, og det varer altså lidt (og koster mange penge) før end jeg har alle de blomster jeg ønsker mig i haven. Lidt farligt at kikke på haveblogs, for I giver mig hele tiden ideer til noget jeg MÅ eje ;-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Hvis du skal have noget til at fylde hurtigt, så er netop nøgleklokken faktisk genial :-)

      Slet