tirsdag den 18. juni 2013

Digitalis og en enkelt bakkestjerne

I går nåede jeg lige inden det blev mørkt at få plantet fingerbøl 'Dalmatian Cream' ud i måneskinsbedet.


Med i spanden var også den eneste ene bakkestjerne, der kom ud af en såning af en hel del frø. Den skal der værnes godt om, for jeg er ret så forelsket i den lille plante. Og så skal jeg huske lige at sende en hilsen og tusind tak til Kjeld Slot, der var så sød at forære mig en bakkestjerne, der voksede på hans gårdsplads. Han forbarmede sig over mig, da jeg forgæves ledte efter bakkestjerner i boderne til havefestivalen i lørdags :-). Dejligt! Den skal der i hvert fald også passes godt på - og jeg tænker, at de begge skal overvintre i garagen, så jeg er dem sikret til næste år også.

Bakkestjerne

2 kommentarer:

 1. Hvor er det godt at du fik en lille bakkestjerneven til den enlige - de får nok masser af frø der gider selvså sig hos dig;)
  Jeg såede en pose fuld af bakkestjerner og fik ikke en eneste spire derfra.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - og det er altså så ærgerligt, når man nu lige går der og glæder sig :-)

   Jeg havde faktisk opgivet mine, da jeg anede en lille bitte spire og besluttede at vente lidt længere på dem... og så dukkede denne ene op. Så du kan godt se - den skal jeg passe på. Og ja - selvsåning; det kan vi li'!

   Lige nu er beslutningen at næste år så dropper jeg at så selv, men jeg ved, at når først foråret oprinder, så kan jeg slet ikke lade være :-)

   Slet