torsdag den 5. september 2013

Hjemme igen

Sent tirsdag aften var vi tilbage i Danmark, og siden har jeg haft travlt med alt det, jeg er kommet bagud med efter 5 dages rejse. Først her til aften har jeg haft tid til at kigge på nogle af de mange fotos jeg har taget i haverne og det er dejlige gensyn.

Jeg glæder mig meget til at få ro til vise jer noget mere, men først får I her lige et overblik over vores tur.

FREDAG: Tintinhull - East Lambrook Manor Gardens - Hestercombe Gardens
LØRDAG: The Courts Gardens - Iford Manor
SØNDAG: Mottisfont Abbey - West Dean Garden - Great Dixter
MANDAG: Merritments Nurseries and Gardens - Sissinghurst Castle
TIRSDAG: Standen - Gravetye Manor Gardens


Herudover er der jo alt det, man ser ind imellem. Landsbyer, landskaber, hotelhaver, B&B mv. der også ofte rummer massevis af inspiration. Jeg har sagt det før og gør det igen - und dig selv en haverejse til England!Billederne her i indlægget er fra den første have, vi besøgte - Tintinhull - der også var en af turens bedste. En forholdsvis lille have på ca. 3000m2, der oser af god stemning og harmoni.

6 kommentarer:

 1. Sikke en tur og du har vidst ikke spildt tiden derovre;)) Tak for poskortene som du har vist her, jeg glæder mig til at se mere.
  Jeg vil helt sikkert på haverejse til england, men jeg er betænkelig ved at skulle køre rundt selv - det der venstrekørsel.... hvordan er det?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er lidt svært når man lige skal i gang med - kræver lige lidt koncentration :-) Vi bestiller gerne en bil der minder om min egen eller en jeg har haft engang, og så er man jo fortrolig med hvor alting sidder - det er en stor hjælp. At man fx let kan finde vinduesvisker til bagrude mv. Og så bestiller jeg bil m automatgear :-) det er lidt dyrere men jo meget lettere. Så skal man bare koncentrere sig om trafikken, og så er det faktisk helt ok!

   Slet
 2. Velkommen hjem, det har da været noget af en havetur at skønne ud fra oversigten - jeg glæder mig til at høre mere og se masser af billeder. Du får ikke svært ved at overtale mig til en haverejse til England, familien derovre står for tur næste år, så hvad er mere naturligt end at udvide med nogle havedage... Dine billeder er altså bare så lækre, Lone :)

  SvarSlet
 3. Velkommen tilbage til din egen skønne oase søde Lone.....glæder mig til både at se og høre mere om din dejlige tur :0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet