lørdag den 28. september 2013

Villa Sorgenfrei

Jeg advarer med det samme - I kommer til at høre mere om dette atmosfærefyldte sted en anden gang. Men nu skal I altså lige have en forsmag!

Vi tog fra Danmark i morges og overlod hus, børn, hund og have i Skanderborg til bedsteforældrene og lidt over middag landede vi så i destinationen - Dresden. Et af de steder vi har besøgt i dag var Villa Sorgenfrei. Lige i skumringen ankom vi til stedet og derfor de lidt mørke fotos.


Men - da stedet var fyldt med fakler og levende lys, kan I måske forestille jer den gode stemning. Se lige her - Se det ikke hyggeligt ud?


Som sagt - jeg er sikker på I får lidt mere historie om stedet en anden dag. Men lige nu er jeg simpelthen for træt og er på vej i seng. Sov godt derude :-)4 kommentarer:

 1. Sikke dog en idyllisk sted. Det er meget bjergtagende og fantastisk idyllisk. Der strømmer en god stemning ud fra billederne. Kom endelig med mere derfra!

  SvarSlet
 2. ser godt ud med levende lys i haven... måske skulle man dyrke det lidt mere nu hvor det snart bliver mørkt om eftermiddagen. Jeg er spændt på fortsættelsen af historien om Sorgenfrei.... hvad er det for et sted?

  SvarSlet
 3. Flippet og charmerende sted! Liiiige noget for dig, Lone! Og os!

  Tak og god tur!

  SvarSlet
 4. Der er virkelig mediterranske toner her, og forhåbentlig varmere end her i DK.

  SvarSlet