torsdag den 12. september 2013

Fugle i lag

Det er måske lidt tidligt at genoptage den massive fuglefodring, men jeg købte denne dims i England i sidste uge og nu skulle den så lige testes af. Jeg monterede den i et træ i går og fyldte op med hampefrø. I går var der stille men her til morgen var der en larm uden lige (det lød nærmest som et redaktionsmøde i HAVEFOLKET!)Og jeg må erkende, at den er en succes. Der har jo være fest i trætoppen hele dagen!

I morges var beholderen fyldt helt op og efter at have haft besøg i timevis af mere end tredive skovspurve (ja - resten sad på græsset og spiste det, der blev skubbet ud til dem!), så var den til middag halvtom.

Jeg forudser: Det kan blive en smådyr vinter :-)

5 kommentarer:

 1. Det er da herligt med fuglekvidren, ikke :) Her fodres året rundt og specielt i de meget varme julidage var der kø til både mad og vand. Vi har haft rigtigt mange unger i år, desværre også besøg af spurvehøgen et par gange og naboernes katte, men sådan er naturen jo. Vivara.dk's udvalg af fuglefoder kan jeg klar anbefale. Kh Anne Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Det vil jeg kigge på - tak for tippet :-)

   Slet
 2. Ja vi må tage os godt af de små fugle i haven, især når meget af den vilde natur er mindre tilgængelig i vores byområder. Små oaser kan vi skabe, og sikke et liv de små fugle bringer midt i vintermørket..
  Henrik

  SvarSlet
 3. Den automat bliver du glad for. Jeg har nogle i samme system, bare større, så der kan sidde flere fugle ad gangen. Og du har ret, det bliver dyrt i foder, for automaterne skal ofte fyldes hver dag. Men den udgift tager jeg gerne, for det er en stor glæde at følge fuglenes ædegilder gennem hele vinteren :-)
  K.H. Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tror jeg, du har helt ret i :-)

   Slet