mandag den 7. juli 2014

Så kom der farver på

Efter nogle uger med lidt for meget lyserødt i det lange staudebed er der nu kommet gang i større dele af farvepaletten. Gult og bordeaux blander sig nu med den lyserøde, og så er det efter min mening pludselig en farvepalette med holdning.

Kombination af bordeaux og gult er måske lidt vovet, men jeg er helt vild med den!For mig er det helt sikkert græsserne, der får det hele til at virke. Det er måske ikke dem man i første omgang ser, men deres aks tilføjer et særligt liv til bedene og sikrer at farverne ikke bliver for "tunge".

Det ligner måske et kaos på den anden side af skærmen? Men det skal være sådan - som en frodig eng med masser af blomsterliv, bier og sommerfugle. Tænk at her for få måneder siden, blot var grønne buksbomkugler på række og så ellers næsten bar jord. Det er hele vidunderet med staudebede!


10 kommentarer:

 1. Ja, det ser skønt og tilpas vildt ud!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er næsten som at stå i grøftekanten :-)

   Slet
 2. Jeg ynder jo selv den vilde stil i staudebedene og synes at dit bed er dejligt. Jeg mener at gul og rødlilla/bordeaux går fint sammen som komplementærfarver. Der hvor du er modig i mine øjne er at turde kombinere lyserødt og gult - men hele bedet på det første billede ser jo overbevisende godt ud :o)
  Fortsat god sommer
  Hilsner fra Berit

  SvarSlet
  Svar
  1. Balancen er hårfin, synes jeg. Er der for meget bordeaux er det for tungt, for meget lyserødt taber det interessen. Men så må man jo bare ud med saksen og klippe til.
   Hvem skulle tro at vilde bede kræver pasning - men det gør de :-)

   Rigtig god sommer til dig også, Berit!

   Slet
 3. Gul og bordeaux går fint sammen og i samspil med de øvrige farver i dit bed ser det helt forrygende ud. Roligt uden at være søvndyssende. Hvis jeg kender dig ret er der tænkt meget over den kombination og det betaler sig :-)

  /Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, du har ret. Der er ofte en mening med galskaben :-)
   Men når man har med to-årige som stokroser, kongelys og digitalis at gøre, så ved man aldrig heeelt hvordan det bliver. Men så må man jo flytte, klippe, plante etc. til man er tilfreds :-)

   Slet
 4. Smukt og dejlige billeder.
  Lige til at blive glad af :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Juhu - så er dagens mission nået.
   God bedring, søde Karina!

   Slet
 5. Så flott bed du har med spennende farger! :-)

  SvarSlet
 6. Et fantastisk staudebed!! Dejlig kombinasjon av gul og lilla.

  SvarSlet