onsdag den 16. juli 2014

Sommerferie - også fra bloggen

Vi holder ferie om få dage, og det betyder, at jeg trækker stikket 100%. Også fra 'Havedagbogen'. Fingrene skal fra Mac'en og fokus rettes mod familie, ferie og afslapning. Jeg glæder mig til fridage, sommer og sol efter et meget travlt første halvår - både i min lille butik etRUM og med Havefolket.

Med dagbogsbilleder fra haven lige nu, vil jeg ønske dig og dine en rigtig skøn sommer!7 kommentarer:

 1. Hej Lone,
  Rigtig god ferie! Det må være velfortjent.
  Igen rigtig fine billeder fra jeres have. De der slangeløg er altså ret skægge - sådan nogle vil jeg forsøge mig med næste år. Nyd det!
  Kh Mathias

  SvarSlet
 2. Smukke billeder Lone - God ferie :)

  SvarSlet
 3. Hej Lone, god sommerferie, det er sikkert svært, men nok også godt lige at komme ud i solen og lade tasterne være for en tid. Jeg synes det er utroligt hvad I har opnået med Havefolket, virkelig prof, og meget aktuelt, mere end fx, Haven, som ellers da er gennemarbejdet.
  Henrik

  SvarSlet
 4. Dejligt at du kan hoolde en velfortjent sommerferie - god ferie :-)

  SvarSlet
 5. Rigtig god - og absolut velfortjent - ferie. Nyd den, haven og dine kære.

  SvarSlet
 6. Ha' en rigtig dejlig ferie, og kom frisk tilbage :-)

  SvarSlet
 7. Jeg er sikker på at du nyder ferien, søde Lone - jeg ønsker dig en fortsat god én og dette læser du jo så først når den er veloverstået, ikke?

  Smukke billeder, som altid :)

  SvarSlet