tirsdag den 5. august 2014

Langsomt op mod overfladen

Ferien er ikke helt ovre endnu, men jeg må lige dele et par fotos af Italien med dig, mens jeg langsomt igen dukker op til overfladen efter en fantastisk sommerferie i Sydeuropa.

Sidste år var vi i New York mv. i sommerferien og det var en fantastisk oplevelse. Men - i år skulle vi tilbage til det land, vi har været på ferie i, siden vi var nyforelskede :-)


Her glimt fra det Agriturismo tæt på Firenze, hvor vi var på i 7 dage. Herudover var vi omkring i Italien - blandt andet på Elba - men det skal jeg nok skrive lidt om en anden dag.

Gården her har været i den nuværende ejerens eje i ca. 30 år, og for kun 3 år siden besluttede han at omdanne gården til et Agriturismo. Der er nu 5-6 værelser og en lille lejlighed. En lækker pool, olivenlund, vinmark mv. - og ikke mindst en fantastisk restaurant!


Stedet var mod vores forventning meget besøgt at børnefamilier, og det var rigtig hyggeligt, når vi nu kun var så få familier her.


Desuden kom der flere gæster udefra - både til pool og restaurant. Men jeg tænker, at der skulle bookes i forvejen, for her var aldrig overfyldt.


Gårdens fugle gik frit på grunden (der var omkranset af en smuk gammel mur) - både høns, påfugle, gæs, kalkuner m.fl. Dog var det primært høns og påfugle, der kom på besøg i det område, hvor gæsterne mest opholdt sig. Men besøg af en påfugl under frokosten var nu altså hyggeligt.
Her huset, som i sin tid af bygget af dele af Medici-familien, der jo har haft enorm indflydelse på hele Firenzeområdet. Ejeren har istandsat med stor forståelse for det oprindelige og vi nød i den grad at bo i det gamle hus.

Også haven og pool-anlæg mv. var udført med en sikker stil, og det er noget jeg virkelig sætter pris på. Det er så dejligt at kunne nyde alle de gennemtænkte detaljer. Og endda kunne finde inspiration - ved bare at ligge og nyde herlighederne fra solstolen eller en plads i restauranten.Se fx. den søde samling børnestole i haven.De næste dage står på vask, rengøring og havevanding inden festivalen starter i morgen aften - Smuk Fest, hvis du skulle være i tvivl :-) Måske skal du også med?

4 kommentarer:

 1. Velkommen hjem Lone, det ser jo helt fantastisk ud, kan godt forstå at I har nydt!
  Nyd nu også den sidste del af ferien:-)

  Knus
  K

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-)

   Og ja - Vi nyder på livet løs.
   Det er jo ikke så svært med det dejlige sommervejr :-)

   Slet
 2. Hej Lone, det ser meget dejligt ud og jeg får jo helt lyst til, at besøge stedet :-D
  K.Gro

  SvarSlet
 3. Uhhhh, der ser dejligt ud! Italien kan bestemt et og andet :-). God festival.

  /Birgitte

  SvarSlet