lørdag den 23. august 2014

Postkort fra UK

Første havedag i England blev alle planer ændret. Godt nok så vi Waterperry (skøn have), men herefter kørte bilen til Barnsley for at få te på terrassen før lukketid. Det er den hyggeligste have og det var dejligt at komme der igen.

Gode fotos får I når jeg er kommet hjem igen. Et par iPhone-fotos følger her med postkortet :-)Haven var i øvrigt iført lyskæder, fakler, lanterner mv. Straks efter vi forlod haven, startede weekendens bryllupsfest i haven.

13 kommentarer:

 1. Det ser helt igennem fantastisk ud!
  Hav en fortsat rigtig dejlig tur og bring endelig masser af billeder med hjem :)
  Kh Mathias

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er de hyggeligste dage - og kameraet bliver i den grad fyldt op. Glæder mig til at vise jer mere, når jeg er hjemme igen :-)

   Slet
 2. Wauw, Lone - er I nu på havetur igen :) Det lyder forrygende.

  Barnsley besøgte vi også i juli måned, en af de skønneste haver jeg så på vores havetur.

  Glæder mig til flere af dine besøgshavebilleder - og fortsat god tur, ønskes af Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ulla - ja, det kan du tro vi er :-)
   Man bliver jo afhængig! Jeg regner med at du til vinter tager os alle med på en virtuel havetur over din blog. Prik mig lige på skulderen, når du letter, for jeg vil helt vildt gerne med og se haverne med dine øjne :-) det kunne være en stor fornøjelse.

   Kh. fra England!

   Slet
  2. Det varer ikke helt til vinter, før jeg prikker.... Regner med at der er "afgang" omkring 1. september og jeg vil gerne læne mig op ad din stil med at vise et havebesøg ad gangen.
   Jeg er så spændt på hvor din tur bringer dig hen i denne omgang?
   Knus

   Slet
  3. Det skal du endelig bare gøre - kopiere min virtuelle tur. Det vil være en ære :-)

   I år er vi både i Cotswold og efterfølgende i Norfolk, så der er lidt meget kørsel, men det er også ret hyggeligt. Indtil videre er vejret godt, men mandag lover de desværre megen regn. Det er ikke gode nyheder, når man er på havetur :-)

   Slet
  4. Tak, hvor er du sød - jeg var vild med din virtuelle havetur :) Og nu kan vi jo se frem til en ny fra din side når du skal vise alle godterne fra denne tur. Cotswolds har så meget at byde på, og naturen er vidunderlig. Norfolk kender jeg ikke sådan havemæssigt, har været der på ferie et par gange, men det var før jeg blev havetosse. Håber at regnen drejer uden om jer.

   Slet
  5. Norfolk i haveregi er også nyt for os :-)
   Håber det bliver interessant, og - som du skriver - ikke alt for vådt. De lover dog regn i dag, så regntøjet er fundet frem :-)

   Slet
 3. De kan bare noget de englændere, både med deres huse og haver. Fortsat god tur, jeg glæder mig til at se mere guf:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Godt at høre
   Og jeg glæder mig til at vise billeder :-)

   Slet
 4. Det ser rigtig dejligt ud Lone, jeg glæder mig til, at følge med:-D
  K.Gro

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at høre :-)
   Har taget super mange fotos og der er bestemt en del gode imellem, så det bliver godt - tror jeg - m årets virtuelle tur.

   Slet
 5. Hej Lone.Glæder mig til alle billeder fra din Engelske havetur.
  De kan bare det med haver derover..
  Rigtig god tur.Jette

  SvarSlet