mandag den 11. august 2014

Farver!

En lidt tung mandag eftermiddag var det - første dag efter sommerferie, festival og efterskolestart. Så er det fantastisk at tage lidt tidligt fri og komme hjem til solskin i haven og gå blandt alle havens varme augustfarver.


Som du kan se, er det blandt andet hokaido, dahlia og tagetes, der står for musikken. Helende for sjælen - det må det være.De orange og mørkerøde er skønne i køkkenhaven - og når de om morgenen blander sig med hørs smukke himmelblå og bliver badet i morgensol, ja, så er det nærmest fortryllende.


5 kommentarer:

 1. Ja det er dejligt og sjovt nok så er det også det der er det rigtige nu, føler ikke at det ville være rigtig med forårsløg lige nu, godt vi ånder med årstiden :-)

  SvarSlet
 2. Det var godt, så går det fremad igen. Det der er værst ved, at de unge forlader reden, er egentlig at det kniber med at følge med i deres liv, når de ikke fortæller os noget :) og vi vil jo gerne stadig være med.

  SvarSlet
 3. Ja - det går bestemt fremad :-) Nogengange skal man vist tillade sig at være lidt trist. Og det var jeg i går. I dag går det bedre. Også fordi hun er så sød at have sendt et par opdateringer med nyt om at det går godt og at hun er glad for det. Det beroliger den urolige mor :-)

  SvarSlet
 4. dejlige stemningsbilleder - lige til at komme i godt humør af :)

  SvarSlet
 5. Skønne billeder:-) og farver. Er selv lige startet på arbejde i går efter 5 uger i DK . Jeg savner min have :/Men smugkigger lidt blogopdateringer - det hjælper.

  SvarSlet