søndag den 17. august 2014

Vestterrassen

Det eneste sted i haven, der ikke er del af haveturen på siden 'HAVEN' er denne lille terrasse, som ofte er noget forsømt.

Vi gør aldrig ophold på stedet, men vi går ofte forbi på vej til noget andet i haven. Og så er det faktisk denne terrasse, vi ser ud på fra stuen. 

I år havde jeg derfor besluttet mig for at gøre lidt ud af den, og nu blomstrer både dahlia og kæmpeverbena, så det er en fryd. Blomstringerne er suppleret med nåletræer og oliven. Lyder nok som en sjov kombination, men det fungerer faktisk helt godt. 

Kig med indenfor og se et par stemningsbilleder.


2 kommentarer:

  1. Det ser da godt ud .-), er lidt interesseret i din gran, er det ikke en koreagran og kan man få den så lille med så mange kogler på. Sådan en kunne jeg godt tænke mig at have hos mig, hvor kan man evt købe den :-)

    SvarSlet
  2. Det er det lige præcis. En koreagran. Jeg købte den for et par år siden til jul, hvor jeg brugte den ved indgangen til haven. Siden har den fået plads heromme og har sat rigtig mange kogler. Jeg håber det er tegn på at den trives :-)

    Jeg har købt denne på GASA, men har set dem på mange planteskoler, hvor de også står med mange kogler, så jeg tror ikke de er så svære at finde. Sidst jeg så den var i HobbyHaven v. Aarhus. De har den i hvert fald.

    Håber du finder et fint eksemplar!

    SvarSlet