lørdag den 5. juli 2014

På den igen!

Så er der igen gang i et projekt hos os. Denne gang er det udenfor havelågen, men dog på vores grund. Det er nemlig indkørslen, der skal lægges om.

I 2007 byggede vi til og hermed fulgte en omlægning af hele indkørslen. Vi valgte at gå fra herregårdssten til sorte IBF 40x40 fliser, og da det hele var lagt, var resultatet flot. Et par år havde vi glæde af det - ja, faktisk måske kun et - så begyndte stenene at smuldre. Hver vinter gik flere og flere sten i stykker, og da vi havde fået nok af byggeprojekter fra en stund og i øvrigt havde mega travlt med arbejde begge to, lukkede vi øjnene for det og besluttede os for, at det kunne vi da sagtens leve med.


Men nej - med årene er det blevet grimmere og grimmere at se på, så i år besluttede vi os for, at nu skulle det være nok. Om igen - ny indkørsel for 3. gang siden indflytningen 1999. Puha!

Hverken arbejdet og investeringen var noget vi havde lyst til, men en indkørsel som denne er jo ikke noget kønt syn. Og en torn i øjet, når vi faktisk har betalt pænt meget for projektet.

Heldigvis besluttede jeg mig for at skrive til IBF. Reklamation er ellers ikke noget, jeg er vild med, men jeg var ærgerlig over, at et firma, der for mig står for fin kvalitet, svigtede på denne måde.

Hos IBF tog de sagen ganske alvorligt. Jeg blev ringet op og forhørt om køb og slid, og den venlige medarbejder gjorde kort proces. Selvfølgelig er det ikke i orden. I skal da have nye fliser. Og dem får I af os. Tæl op, hvor mange det drejer sig om og skriv det til mig. Så sender vi nogle paller afsted til jer.


Og så gjort! 95 fliser (tror jeg det var) skrev jeg tilbage, og i går landede de så her hos os.


De beklagede meget fejlen og indrømmede, at det en sjælden gang imellem desværre sker, at et betonværk har fejl i en støbning, og det havde desværre ramt os.


Nu er vi så i gang. I gang med at lægge om.

Ikke noget jeg nyder, for jeg vil hellere gå i haven.

Men jeg glæder mig faktisk til at få en indkørsel, jeg rent faktisk har lyst til at se på. Og ikke skal gå og ignorere.


2 kommentarer:

 1. Så flott det blir med din nye innkjørsel!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tror jeg, Marit.
   Glæder mig til det hele er færdigt :-)

   Tak for din hilsen :-)

   Slet