mandag den 15. oktober 2012

Havefolk?

Nå, Marianne!
Jeg griber stafetten :-)

Hvis vi ønsker HAVEFOLKETs læsere skal vise havefolk, skal vi da også selv (selvom vi selvfølgelig ikke kan deltage i konkurrencen). 

Og jeg må indrømme ... der er ikke mange folk på mine havebilleder, men ét lykkedes det mig da at finde. Og det er af mig selv.

Ganske enkelt i gang med en ekstra hækklipning i august med hækklipper og høreværn! Med til billedet hører så lige den forklaring at efter 20 meter hæk gav mine arme op, så denne røg tilbage til min mand og så greb jeg - som jeg plejer - min hæksaks. Det ved man, hvad er :-)Og så en opfordring til dig... 

Find nu dit bedste havefolk-billede frem eller gå i haven her i efterårsferien og skyd et vinderbillede - send det ind til opslagstavlen på blogmagasinet HAVEFOLKET og deltag i konkurrencen om skønne gaver fra Eventyr Haver. Vi vil så gerne se, hvad du forstår ved havefolk - høj som lav, nørd som nyder, arbejdsom eller nusser... her er plads til dem alle.

God fornøjelse :-)

2 kommentarer:

  1. Det er et dejligt billede. Actionwoman!! Yeah....;o))))

    SvarSlet
  2. So sexy! Mer af det! ;;)

    Kan virkelig godt lide linjerne i fotoet. Meget dygtig fotograf, der er heldig at være viet til modellen :)

    SvarSlet