onsdag den 17. oktober 2012

Mon den når det?

Jeg er i gang med at sortere i mine dahlia med hård hånd. Flere er nu gravet op og renset. Dem, der passer ind i haven, skal som nævnt gemmes, og resten - de røde, lysegule, pink og orange - skal vokse videre i Frk. Ernsts landbohave næste år. Det er da skønt!

Men jeg har lige en enkelt, som jeg går og holder lidt øje med. Jeg har i et ubetænksomt øjeblik lagt den et sted, hvor den har fået alt for lidt sol, og det betyder, at den først nu endelig, endelig er på vej med en knop. Utroligt ikke, men da det er en af dem, jeg har glædet mig lidt til, holder jeg nu øje med den. Måske kan jeg nå at se dens sande ansigt, før frosten slukker festen...


5 kommentarer:

 1. Selvfølgelig når den det. Vejret ser jo fint ud den kommende tid. Jeg har desværre også fået sat nogle af mine dahliaer forkert i år, men lige nu har de nærmest sat en slutspurt ind, så vi vælter os i buketter - skønt! Og heldigvis er der kun en enkelt som ikke skal gemmes, resten er skønne og lige som de skal være.
  Håber at få lov at se det endelige resultat når det viser sig.
  Mange hilsner
  Trine

  SvarSlet
 2. Ja det er ikke nemt at styre de blomster, håber det lykkes dig at få den at se i blomst.
  Jeg har en sumphibiscus med store flotte knopper, men jeg tvivler på, at de når at springe ud.
  Hilsen
  Lisbeth

  SvarSlet
 3. Det tror jeg helt sikket den gør, mon ikke :)

  Ellers så pluk den ind ;)

  SvarSlet
 4. Jeg krydser fingre....temperaturerne er da ihvertfald på den gode side af hvad vi kunne forvente endnu......så måske nogle dage med sol ville gøre underværker ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 5. Den nåede det! - og den var knaldrød :-)

  SvarSlet