torsdag den 12. april 2012

haveRUM


Alt det bloggeri har givet blod på tanden, og jeg har besluttet mig for at tage endnu et emne op: RUM i haven og deres samspil med bygningerne. Emnet ligger i sfæren mellem min hobby - haven - og min daglige beskæftigelse - bygninger. I min hverdag driver jeg firmaet etRUM, som jeg startede november sidste år. Det var derfor oplagt at kalde bloggen for haveRUM.
Jeg håber, at nogen af jer vil følge med over og kigge med :-) 

6 kommentarer:

 1. Flot side.
  Det kan være at det er dig jeg skal alliere mig med, da jeg tænker på at starte er nyt havemagasin op???

  SvarSlet
 2. Forskellige rum i haven er dejligt, hænger de tillige perfekt sammen med hus og det omkringliggende område, så er man nået rigtig langt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig - jeg har ledt forgæves efter gode bøger om emnet. Det er ikke sådan lige at finde!

   Slet
 3. Lyder spændende, Karina. Er helt enig i, at dk kunne bruge et nyt haveblad :-)

  SvarSlet
 4. Bestemt vil jeg kigge med på din blog om haverum. Er også enig i, at vi sagtens kan tåle et nyt haveblad i DK. Jeg er selvfølgelig medlem af Haven og får bladet der - men ellers er der jo kun Alt om Haven - og det er ikke noget at råbe hurra for.

  SvarSlet
 5. Det er en dejlig blog, vil helt sikkert følge med her og blive inspireret.

  SvarSlet