torsdag den 26. april 2012

Apropos krukker

I går skrev jeg om snebolle i krukker - i dag er det så et træ i krukke.

Som I måske har læst tidligere her på bloggen var jeg sidste år så heldig at have mulighed for at besøge Sissinghurst i England og da faldt ti-øren. Jeg fik øjnene op for det skønne i de pilebladede pæretræer, og derfor blev jeg da nødt til her i foråret at erhverve mig et.

Nu er det bare sådan, at jeg egentlig ikke har plads til flere træer i min have... Så, jeg forsøger mig med at dyrke den i krukke. Håber det bliver en succes!

6 kommentarer:

 1. Jeg har den også - og den har en dejlig farve. Enig!!

  SvarSlet
 2. Det ser godt ud. Også med de mørke hornvioler i bunden.
  Jeg har selv et lille "sølvbladet" træ i krukke, jeg er bare ikke sikker på hvad det er - Den blomstre med hvide blomster lige nu.

  SvarSlet
 3. Hvor er det smukt.
  Tak for kigget.
  Ha´ en god aften.

  SvarSlet
 4. Den pilepladene pære, er da som skabt til en krukke :-) Og jeg tror da helt sikkert, at den har det fint med krukken, den er jo ikke så stor, så rodnettet er heller ikke så krævende. Den bliver sikkert ikke så stor i krukken som i jorden, men det gør jo heller ikke noget i en mindre have.

  SvarSlet
 5. Det var virkelig en god idé. Jeg ønsker mig også en pilebladet pære, men har heller ikke lige plads til den. Så jeg vil da også overveje en krukke. Jeg har også flere forskellige træer i krukker, men jeg havde ikke lige tænkt på det. Det er jo faktisk perfekt, da det jo ligner en oliven :-)

  SvarSlet
 6. Flot træ op i mod den sorte trævæg.

  Jeg ønsker mig også at besøge Sissinghurst :0)

  SvarSlet