onsdag den 11. april 2012

Wisteria Lane :-)

Foto lånt fra www.lis-mikkelsen.dk

Hver gang jeg ser en blåregn, beslutter jeg mig for, at der skal findes en plads til blåregn i min have - men det er nu endnu ikke ført ud i livet...

Jeg faldt i går over et totalt imponerende syn på gardendesign.com (der igen refererede til en russisk hjemmeside http://stomaster.livejournal.com). Billederne er fra the Kawachi Fuji Garden i Japan. Tunnelen hedder ganske indlysende The Wisteria Tunnel. Er det ikke fantastisk?!Fotos stomaster.livejournal.com

Foto fra Facabook/Beautiful Places

6 kommentarer:

 1. Hold da maule....!!! Rent eventyr :o)

  SvarSlet
 2. Fantastisk! Tænk sig at gå der.......

  Ha´en god aften
  Birgitte

  SvarSlet
 3. Ja, man tror næsten, at det er billedmanipulation - men den skulle være god nok :-)

  SvarSlet
 4. Waow :-D Jeg drømmer også om, at få en Blåregn engang. Men skal jo lige have lavet en pergola først... engang ;-D

  SvarSlet