tirsdag den 17. april 2012

Udenfor vinduet...

Når det er koldt som disse dage, er jeg ikke til at drive ud. Så nyder jeg haven gennem vinduerne, og det er noget, jeg måske er blevet mere opmærksom på med tiden - at haven også skal indrettes, så man kan nyde den indefra. Vi har her i huset rigtigt mange vinduespartier, der går til gulv, og det giver jo for alvor mulighed for at trække haven ind. Jeg synes ikke helt, det er lykkedes for mig endnu, men jeg arbejder på det!

En del af at nyde haven indefra er selvfølgelig også placering og tilplantning af krukker på terrasserne, og der har jeg fundet mig et forårshit i år: Narcissus 'Thalia'.


Jeg har købt dem ved gartneren i bakke, hvor de allerede stod med knopper og har så plantet dem ud i krukker. De fanger min opmærksomhed, hver eneste gang jeg går forbi - på den gode måde!

 ... tro mig, jeg har også elementer, der fanger opmærksomheden på den knap så gode måde - mere om det en anden gang :-)


10 kommentarer:

 1. Super flotte billeder!
  Jeg har heller ikke helt lyst til at gå ud i dag, men fik dog taget mig selv ved nakken.
  I kbh har det været et underligt vejr. Sne og hagl fra en solrig og skyfri himmel - underligt...

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Karina - ja, i dag har været en af de dage, der beviser, det man siger om, at april repræsenteret alle årets måneder - vejrmæssigt :-). Her har det også sneet tidligere på dagen...
   Vi trænger til varme!!

   Slet
 2. deilige bilder. Jeg savner slike store vinduer her hvor jeg bor.

  SvarSlet
 3. Den er bare dejlig, den Thalia - jeg har før set den på bl.a. Claus Dalbys blog, og nu er den simpelthen noteret på plantelisten til mit hvide bed. Tak for det :)

  SvarSlet
 4. Jeg har også Thalia i min have, og det er skønne narcisser. De formerer sig også rimeligt godt.
  Jeg var heller ikke meget for at gå ud i den kulde idag, men lidt blev det til. Med vinterjakke og lange underbukser. Vi vil gerne snart have bare lidt mere varme, tak :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt enig - vi trænger til varme nu!

   Slet
 5. Super flotte billeder og blomster. Den er også skrevet på min ønskeseddel til det hvide bed. Selvom det er koldt, er det nu alligevel dejligt at komme udenfor - hurra for ham(?) der opfandt de lange underbukser ;)
  Hilsen Susanne

  SvarSlet
 6. De er meget yndige dine Thalia - ja koldt har det været - jeg har vasket alle mine kludetæpper fra udestuen, og jeg har løbet til og fra tørrepladsen og hevet ned og hængt op. Men med den susende vind nåede de at tørre!

  SvarSlet
 7. Det er også fint med lidt armchairgardening ;D
  Thalia er skøn, jeg har den i mit hvide bed, men den er ikke sprungen ud endnu :)
  Flotte billeder på en kold onsdagmorgen ...brrr
  Kh Marlene

  SvarSlet
 8. Hvor er de Narcisser dog flotte.

  Jeg er også stor tilhænger af at kunne nyde haven fra vinduerne. Jeg har dog våget mig lidt ud på trods af kulden, for jeg måtte have kartoflerne i jorden;-)

  SvarSlet