fredag den 18. maj 2012

Ærteblomster & Æbleblomster

I går blev der slidt og slæbt med at få gamle døende buksbom ud af krukker, udskiftet jord og plantet ærteblomster. De ser lidt pistne ud i dag, men mon ikke de nok skal komme. Det er første år med ærteblomster, og I er mange, der roser dem, så jeg glæder mig :-)


Som skrevet har jeg fundet "holderne" til bambuspindene på Englandsturen sidste år, og jeg synes nu, er de er lidt smarte. Håber det hele i sensommeren er dækket af de smukke og velduftende blomster! Vi får se...

Lige nu er også tid for æbletræer i blomst - de er da ikke til at stå for. (Jeg har noget med træer, der blomster i hvidt!!). Som så meget andet på denne tid af året, er det med at nyde dem, mens de er der, for inden længe er de væk igen.
Sidst lige et kig over de lange staudebed, hvor allium 'Purple sensation' åbner sig lidt mere dag for dag -  Har jeg mon sagt det før? - det er altså min yndlingsårstid i haven :-)


5 kommentarer:

 1. Der er gang i staudebedet. Det ser godt ud.
  Jeg har opfordret til en forårskavalkade på min blog. Håber du vil være med.

  SvarSlet
  Svar
  1. Selvfølgelig - kigger lige forbi :-)

   Slet
 2. Det ser rigtig godt ud. Og sikke nogle smarte ærteblomst-stativ-holder :-)
  Jeg har også ærteblomster, der trænger til at komme ud og kravle, men jeg har ikke lige fundet på en smart klatrestativ-løsning endnu.
  Knus Signe

  SvarSlet
 3. Det ser godt ud med dine ærteblomst stativer og holderne, det skal nok blive godt.

  SvarSlet
 4. Smukt bed på det nederst billede med de hvide og mørke tulipaner :-)

  SvarSlet