fredag den 11. maj 2012

Udsigt...

Jeg har rigtig mange ønsker til forbedring af haven: Nye bede, nye planter, træstativer til klatreplanter, nye belægninger mv. - man kan blive ved! I kender det nok :-)

En ting, jeg ikke får på min nuværende matrikel, er en udsigt.


Det, tror jeg, vil stå højt på ønskelisten, hvis jeg en dag skal flytte. Indtil da nyder jeg udsigterne over Kælkebakken og Skanderborg sø ikke så langt herfra. Her kan man samle tankerne...3 kommentarer:

 1. WOW :). Hvor er der smukt.

  Kh. Margrethe.

  SvarSlet
 2. Hej Lone,
  HK grunden er nemlig super flot for tiden. Jeg rullede der på min MTB i mandags og tænkte, at jeg skulle huske at have et kamera med næste gang. Der er fuldstændig gult af mælkebøtter. Du har fanget det flot på billederne
  mvh
  Lars

  SvarSlet
 3. Jeg har det lige præcis som dig - en udsigt er det eneste jeg mangler her, men jeg har intet ønske om at flytte fra min have.
  Din udsigt er helt vidunderlig, her kan man trække vejret dybt, dybt ind:o)

  SvarSlet