mandag den 21. maj 2012

Hmm...

Jeg tog i går afsted med det formål at købe hortensia til kummerne på terrassen og kom hjem med i alt 14 rosa, orange og røde dahlia. Jeg kunne ikke stå for de fantastiske farver og tænkte at jeg havde godt af den udfordring.

Spørgsmålet er nu, om jeg kan holde ud at se på dem på terrassen hele sommeren - Jeg er nemlig normalt mest til de afstemte farver og mit tema i det lange bed med mørke og purpur farver passer mig rigtigt godt. Men nu lod jeg mig lokke af sol og sommer, og jeg håber, at jeg bliver glad for kombinationen ... ellers må jeg jo lave en feberredning og skifte dem. Hmm...

5 kommentarer:

 1. Skønne kenzo-farver du har valgt - mon ikke du ender med at blive "varm på dem" :o)

  SvarSlet
 2. Kenzo-farver... Du har ret :-)

  SvarSlet
 3. Du bliver sandsynligvis rigtig glad for de dejlige farver - de sætter humøret i vejret.

  Ulla

  SvarSlet
 4. Det der med at komme hjem med mere end planlagt kender vi nok alle. Hvis jeg var rig, så kunne jeg i hvert fald hurtig få omsat nogle penge i planter og lækkert garn:-)

  Det er flotte glade farver dine nye planter har.

  SvarSlet
 5. jeg takker for din kommentar på min blog...

  Mine bedsteforældre (det var deres hus jeg overtog :) ) kaldte dem for blå klokkeblomst, og om de så rigtig hedder det eller ej ?? er jeg ikke helt sikker på ;)

  SvarSlet