tirsdag den 9. april 2013

Yes!

Har luret og luret på hvorfor der ikke dukkede krokus op her, når nu jeg kan se dem overalt i fuld flor i kommunen. Lagde en pose i efteråret for at se dem an og vurdere om jeg mon skulle have krokus i haven.. de har ellers aldrig rigtig været mig. Falder de i "god jord", skal der lægges mange flere løg i efteråret.

Nu er de første her! Mon ikke der de kommende dage dukker flere op.


6 kommentarer:

 1. På samme utålmodige måde lister jeg rundt og kigger efter mine tulipanløg, som blev lagt i efteråret... de er så småt på vej.

  Du skal nok blive glad for dine krokus, det er jeg helt sikker på :-)

  SvarSlet
 2. Jeg har faktisk oplevet et par gange at ændre "smag" for bestemte blomster. Purpursolhatte er det seneste eksempel på en blomst, som jeg bare synes så så irriterende og fjollet ud med de nedadhængende kronblade. Dem gad jeg bare ikke have hos mig.
  Nu er jeg helt vild med de solhatte der er i den almindelige enkeltblomsterende form.
  Ja, sådan kan det gå......måske også med din aversion mod krokus i din egen have.

  SvarSlet
  Svar
  1. Berit - jeg har allerede ændret smag med en del blomster, som dem der endnu ikke er faldet i min smag tænker jeg nu om at jeg sikker også vil kunne lide i den rette sammenhæng. Og krokus - de var da nemme at komme til at holde af.

   Ser bare så mange steder i det offentlige rum hvor de står i store ensfarvede mørkegule plamager sammen med det pt. gulnede græs og så er de altså lidt utilnærmelige.... Men i lyse nuancer eller blandede farver er de da skønne!

   Slet
 3. Krokus kan man da ikke undvære her i den første tid, hvor der ikke er så meget andet i haven.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej - ved du hvad, Lisbeth.
   Det tror jeg simpelthen også bliver min konklusion. Og nu har jeg jo fundet dem i denne skønne lyse blå, så jeg tror jeg bliver 100% afhængig :-)

   Slet
 4. Fint med en lille "appetizer" - jeg er sikker på at krokus i denne sart-lyseblå nuance også går an til en større anretning :)

  SvarSlet