lørdag den 27. april 2013

Lilla forår

Havehjælp har fået solen frem i dag. Min søde mor og min betænksomme mand har givet et nap med og der er blevet både luget og kørt kompost ud i alle bede, kummer og krukker. Fantastisk. Og imens vokser og vokser det hele. De første tulipaner (de hvide) er sprunget ud for et par dage siden og rigtig mange står på spring. Imens nyder jeg især disse skønne lilla primula, hornvioler mv.

Hvor er det bare skønt, at det endelig er forår!!

Primula

Sommerfuglelavendel

Hornvioler

8 kommentarer:

 1. Nøj for en smuk primula - den er jeg da lige blevet lidt småforelsket i. Hvad hedder den?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - er den ikke bare skøn! Desværre kender jeg ikke navnet, da det er en foræring, men den er købt på en dansk planteskole, så mon ikke den er til at finde :-)

   Slet
 2. Hej Lone.Ja! det er bare så skønt at få ordnet alt det nødvendige i haven.Og når man så også får hjælp gør det jo endnu bedre.Rigtig smuk primula.God weekend til dig Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, med hjælp så er det som om det går mere meget, meget stærkere det hele. Og så er det altså også bare sjovere nogen gange at være to eller tre. Så kan man gå der og snakke om alle planterne under lugning mv. Så hyggeligt :-)

   Slet
 3. Smukke lilla blomster. Ja ih hvor er det dejligt at det endelig er blevet forår, jeg nyder det helt vildt :-) Her er dagen også brugt i haven. Jeg har plantet lidt ud, håndluget, og drevet den af i en hængestol :-)
  K.H. Anette fra Fru Pedersens have

  SvarSlet
 4. Det gør bare en stor forskel at der er to par ekstra hænder - det hele glider ligesom lidt lettere og man når en masse. Og så gør et godt forårs havevejr bare det hele ekstra dejligt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er som om at man når det tredobbelte når man er to. Måske glider det hele bare lidt hurtigere pga. den gode havesnak :-)

   Slet
 5. Det er da også 3 helt skønne blomster, du viser i dag. Jeg skulle gerne i gang i morgen med at få fordelt kompost i mine bede, nu solen har lovet at være fremme.

  SvarSlet