søndag den 7. april 2013

På trods

... af sne og slud (ja - igen i skrivende stund, faktisk) er der masser af forårstegn at spotte i haven. Har det som et lille barn, der venter på juleaften. Tænk, at man kan blive ved med at have det sådan hvert evigt eneste forår. Det er da utroligt!


4 kommentarer:

 1. Hvor ser det godt ud med tulipaner på spring og jeg forstår godt at du glæder dig som til juleaften. Sådan har jeg det også og heldigvis fik jeg tyvstartet på nedklipning af stauder o.l. i sidste weekend for nu sidder jeg med benet i en skinne og beskadiget ledbånd, og det varer 6 uger:-(

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej - hvor surt. Øv øv øv.
   God bedring til dig!!

   Slet
 2. Jeg genkender det hele, var lige et smut ude nu, det var blevet tørvejr. Det var koldt, men det var som om planterne var vokset, fordi de fik vand. (læs sneen blev til vand) :-)

  SvarSlet
 3. ja, vi kan blive overrasket - det er der alt sammen under sneen og kigger frem nu. Jeg har også fundet krokus, jeg ikke anede vi havde på de steder.
  Dejlig forårsdag til dig
  Hilsen Lisa

  SvarSlet