torsdag den 2. maj 2013

Påskeklokker

Lige om lidt eksploderer tulipanerne men endnu er det påskeklokkerne der dominerer med deres smukke bordeaux farver.

Påskeklokker

Påskeklokker

Påskeklokker

Påskeklokker

Og selv her i skumringen er de til at få øje på...


Forresten, så er første bøgeplante i hækken sprunget ud i dag. Så nu varer det ikke længe, før haven får sine vægge igen. Det gør altså hyggen i haven komplet.

8 kommentarer:

 1. DU..og du...for noen herlige Helleborus!
  Og jeg likte sååå godt bilde av hagen din med de fine buksbomkulene...nydelig:)
  Takk for din hyggelige hilsen:))

  SvarSlet
 2. Hvor har du også mange skønne Helleborus.......de er altså dejlige på denne årstid. Sikke en fest du har i haven lige nu!

  SvarSlet
 3. Hvor ser det dejligt ud hos dig. Har du påskeklokkerne til at stå i fuld sol hele dagen? Jeg synes jeg læser lidt forskelligt og så er det jo bedre at spørge, håber det er ok? Kh Anne Mette

  SvarSlet
 4. Påskeklokkerne står fint endnu, de har da lang sæson, lader det til. Der ser dejligt ud hos dig og når bøgehækken om lidt skaber kulissen, bliver det jo helt fuldendt.

  SvarSlet
 5. Du har ret - det er en sand eksplosion. Her i haven synes jeg, de så småt begynder at blegne. Jeg må ud og se, om jeg kan finde det første grønne bøgeblad.

  SvarSlet
 6. Vores hæk er en ribes alpinum og står allerede nu fint grøn. Påskeklokkerne lyser op sammen med narcisserne og nu er det snart tulipanernes tur. Skøn periode nu.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - det er skønt nu!

   Kigger langt efter ribes hække i denne tid. Jo jo, bøgehækken er på vej, men først skal vi igennem en periode med opsamling af alle de gyldne blade :-)

   Slet
 7. Her snør det, men det blir nok grønt i hekkene her etterhvert også. Flott å se at våren kryper nordover i Europa. Påskeklokker er flotte men ser at tulipanene også er godt i gang hos deg. De er nå mine favoritter, ihvertfall om våren. Flott med buksbom kuler i ditt bed. Det er eksklusive greier her jeg bor. Liker godt den kombinasjonen med det formelle klipte og det ville.
  Brita

  SvarSlet