mandag den 6. maj 2013

Purissima all over...

For to år siden lagde jeg en pæn mængde purissima tulipaner i haven, og de er starten på festen i det lange staudebed, som I vil kunne følge her på bloggen over de kommende måneder.Når jeg kalder det en fest lyder det måske en smule overdrevet, men det er ikke mindre hvad det har været de sidste par år - hvis man altså er til rig blomstring. For nu starter det blomstervæld jeg nyder og nyder hvert forår. Måske bliver det ligeså smukt som de to sidste år - det håber jeg - måske skuffer det i år. Vi må se!


Og... det er jo netop det skønne ved haven! Man ved aldrig helt, hvad man kan forvente, så man går og venter og håber og hepper. Og når det så bliver rigtig godt, så er det altså bare den store lykke :-)

Lige nu nyder jeg de mange hvide tulipaner og glæder mig over at jeg engang har brugt tid på at grave de mange mange huller i min tunge lerede jord for at få et flor som dette. Det var det hele værd!


8 kommentarer:

 1. Tulipanernes blomstring tror jeg er forårets højdepunkt for mange havemennesker. Jeg føler mig lidt som en outsider, for de trives ikke i vores lerede jord, så andet år ser de forfærdelige ud. Derfor er det spændende at læse din beskrivelse af purissima, som jeg håber er mere tolerant og vil vende tilbage år efter år. Og smuk er den jo, det viser dine billeder.

  SvarSlet
 2. Hej Lone.Jeg elsker denne årstid hvor alle tulipanerne blomstre.Hos mig er det Spring Green der er sprunget først ud.Skønne billeder du viser.
  God aften knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Dem har jeg desværre kun få af og de står i skygge, så de er slet ikke i blomst endnu.
   Hopper lige over og ser på dine :-)

   Slet
 3. I dag sprang mine Purissima omsider ud.

  Nu går det løst, gør det ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det gør!
   Det er bare så dejligt :-))

   Slet
 4. Hei Lone:)
  Sååå vakkert ditt tulipanbed er!..og det er kommet veldig langt hos deg..så fin å se:))
  Ønsker deg solrike og varme dager:))

  SvarSlet
 5. Mine Purissima er også på banen nu. Kald du det bare en fest, for det synes jeg bestemt det er i din have med alle disse lette, lyse tulipaner. Purissima er også en skønt navn, ikke? Man glæder sig totalt i denne tid, så du opdaterer bare jævnligt med tulipaner, Lone :)

  SvarSlet
 6. Purissima er bare så dejlige og det er forrygende at se dem i dit lange bed. Selvom det er træls at lægge løg, så er det alle anstrengelserne værd.
  Jeg lagde Purissima for nogle år siden og sidste år blev jeg lidt ærgerlig fordi stilken blev kort og blomsten stor og det så lidt dumt ud. I år er de mere harmoniske stilk og blomst - herligt:)

  SvarSlet