lørdag den 12. oktober 2013

De er da bedårende

... de her små margueritlignende blomsterhoveder.

Du kender dem måske: Bakkestjerne. Man finder overalt i sprækker mellem fliser, i mure mv. i de engelske haver, hvor jeg pladask er faldet for dem. Ja, jeg har nævnt det før - men det bliver passionen ikke mindre af :-)

Jeg tog frø af dem for nogle år siden i England og i år lykkedes det mig endelig - meget sent på sæsonen - at få et par stykker til at spire. Samtidig havde den enkelte jeg havde i haven sidste år smidt frø, der pludselig gav sig for at spire i august. Og sammen med den plante, jeg fik af Kjeld Slot i sommer, har jeg nu pludselig en lille bestand.

Juhu!!

Nu skal jeg så have taget frø og håber på at nogle af dem jeg har i haven nu overlever. Krydser fingre! På sigt håber jeg at kunne begynde at dele ud af dem, for de er altså helt uundværlige.

God lørdag til jer!2 kommentarer:

  1. De er bestemt bedårende. En blanding af marguerit og bellis. Bare med lidt mere "schwung" over stilkene. Værd at kæmpe for ;-)

    /Birgitte

    SvarSlet
  2. Hei! De er både florlette og grasiøse. Vakkert! Anne

    SvarSlet