onsdag den 16. oktober 2013

Det oser af stemning

... her midt i oktober. Måske fordi det stadigvæk er forholdsvist varmt, og solen er venlig til at vise sig hele tiden og så igen. Det er da dejligt!

Da jeg i 1999 tog spadestik til vores nuværende have var prioriteringen, at alle træer og buske skulle være UDEN høstfarver - dvs. skiftet fra grønt til gule og røde nuancer var bandlyst.


Siden er jeg blevet ældre (sådan går det jo :-)) og jeg bliver mere og mere forelsket i de høstfarver jeg engang tog så stor afstand fra! Og så er det jeg glædes over at både kirsebærtræerne og linden snød mig. For her er høstfarverne i fuld flor. Godt nok mest i de gule nuancer, men de glæder og spreder sol her i oktober.

Godt min plan ikke lykkedes :-)


9 kommentarer:

 1. Meget meget godt at den ikke gjorde :-)

  SvarSlet
 2. Jeg er målløs over, at du ikke ville have høstfarver, hold da op. Godt du har skiftet mening, skynd dig at plante flere med høstfarver, der er da ikke noget smukkere. I hvert fald ikke efter min mening. Hvad var efteråret uden høstfarver, så ville jeg da først blive trist over vinterens komme.

  SvarSlet
 3. Godt at smaken også utvikler seg underveis :) Da jeg var ungdom likte jeg ikke hostaer, begoniaer og blomkarse. Nå har jeg heldigvis kommet på bedre tanker;)
  Kos deg med dine gule nyanser i hagen. De må nytes før de daler i bakken.

  SvarSlet
 4. Ja det var da godt at der var nogle af planterne, der snød dig. Ingen høstfarver øj hvor kedeligt. Godt du er blevet klogere med alderen....det bliver de fleste...jo heldigvis.

  SvarSlet
 5. Overvejer at give dig en Vinget Benved i julegave!

  SvarSlet
 6. Sådan har vi allesammen (haft) vores fikse ideer.

  SvarSlet
 7. Kan godt følge dig lidt...har det lidt anstrengt med de gule, røde og orange farver. Jeg kan derimod påskønne FORANDRINGEN og den ville jeg nødig undvære...måske har det noget med alder at gøre som du skriver :-))

  SvarSlet
 8. ...og en dygtig fotograf kan formidle stemningen. Hvor ER det smukt.

  GODT du ændrede mening. Høstfarver er fantastiske.

  Knus

  SvarSlet
 9. Vilken tur att du ändrade dig! Det tog ganska många år innan jag började uppskatta höstfärgerna, men nu älskar jag dem!
  /Katarina

  SvarSlet