søndag den 6. oktober 2013

Mellemrummet

Hvis du læser regelmæssigt med her på bloggen, vil du vide, at jeg er vild med planter - planter der giver noget til haven. Blomstringer, farver, stemninger, endda lyde måske - som fx græsserne der vejrer i vinden. Også dyrelivet hygger jeg mig med at følge - sommerfuglene der flakser rundt i hobetal og skovspurvene der lige nu kommer i store flokke og tømmer foderstedet på en halv dag.
Men jeg holder mindst lige så meget af det, der er ind imellem. De store grønne græsplæner, der giver plads til leg med hunden, piger der slår vejrmøller eller havens skygger, der folder sig ud.9 kommentarer:

 1. Ja der skal være plads til både at nyde og lege. Du glemte stæreflokkenes lyde og gæssene, når de flyver over vores haver.
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har ret, Lisbeth. Det er bestemt også en af de skønne elementer af udelivet disse dage :-)

   Slet
 2. En have skal nemlig sanses! Jeg er helt enig :-)

  Birgitte

  SvarSlet
 3. Det lave lyset og skyggene er vakre nå.
  Gråtrost og svarttrost lander nå i hagen på vei sørover. Noen svarttrost bestemmer seg for å overvintre, men det går som regel ikke så bra, dessverre. Linerla har jeg ikke sett den siste uka.
  Annne

  SvarSlet
 4. Jeg er SÅ enig med dig - haven skal netop rumme og give plads - både til planter dyr, små mennesker, store mennesker, mennesker alene og sammen - hygge, afslapning, ro og latter:0)...

  Kh Katinka

  SvarSlet
 5. Jeg slutter meg til i rekken...så enig...hagen skal romme plass til alt dette:)
  Takk for hyggelig hilsen hos meg...det setter jeg stor pris på:))

  SvarSlet
 6. Søde Lone.

  Du har så evig ret. En have er fyldt med mere skønhed og flere oplevelser end "blot" dem som blomsterne byder på . Lige nu nyder jeg de helt fantastiske edderkoppespind, fugletrækkene, de lange skygger, efterårsduften og det smukke i forfaldet....

  Et stort knus fra mig til dig

  SvarSlet
 7. Dejligt at også græsplænen har sine fortalere, jeg ville også nødigt undvære den sprøde grønne farve - og i dag lyst op af de skønneste gule og rødlige blade. Og det siger jeg, selv om jeg næsten hvert år hapser endnu en bid af græsplænen :)

  SvarSlet