lørdag den 5. oktober 2013

Den overlever

Denne og sidste weekend har været oprydningsweekend i haven. Det er ikke noget der fysisk tager lang tid, men det kan godt kræve sine overvejelser - hvad skal ud og hvad skal blive.

Rosen her 'Comte De Chambord' var for en måned siden dømt ude, men nu er den altså en "keeper"! Den skal flyttes - det er helt sikkert - og nu har jeg endelig fundet placeringen. Midt i det lange staudebed, hvor der er nu er blevet plads efter der er forsvundet nogle andre stauder, jeg holdt knap så meget af.

God beslutning, tror jeg :-)


4 kommentarer:

 1. Rosen 'Comte De Chambord' er da så fin, så selvfølgelig skal den leve. Godt du har fundet en god placering. Jeg har den også i min have- og den skal nurses lidt for at blive god. I øvrigt dejlige billeder.
  God Weekend
  JetteMajken

  SvarSlet
 2. Jeg er ikke den store rosenelsker, men lige nøjagtig de fyldte, som "Comte De Chambord", er jeg ret pjattet med, så jeg drager et lettelsens suk på de fyldte rosers vegne og glæder mig over, at han får lov at blive ;-)

  /Birgitte

  SvarSlet
 3. Godt for det søde Lone - for den er sørme da lækker. Mine roser har heller ikke været prangende i år.....måske vi er noget heldigere næste år ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 4. Den er bare nydelig, med sin "blå" rosafarge, og rike evne til gjenblomstring. Mine to skal også flyttes, og det er litt av et hodebry å finne det perfekte sted.

  SvarSlet