tirsdag den 22. januar 2013

Planerne fejler ikke noget...

Drømmene farer i disse kolde dage og planer for frøsåning lægges. Måske når jeg dem alle - måske vælger jeg noget fra i sidste øjeblik. En ting er helt sikkert - det bliver endnu et digitalisår i år.

Se hele listen her.

13 kommentarer:

 1. Jamen, alle år bør da også være digitalisår :-)

  SvarSlet
 2. Det er viktig med planer! Ikke sikkert alle lykkes og blir noe av, men for meg er det ihvertfall viktig å ha lister og planer skal det bli noe. Digitalis må man ha hvert år!

  Brita

  SvarSlet
 3. Planer er dejlige! Og, så pyt med om de alle bliver til noget. Hvis de er super holdbare skal de nok blive ført ud i livet før eller siden. Nogen gange med års forsinkelse ;-)

  Nyd din aften
  Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Den tanke har jeg også haft :-))

   Slet
 4. Hej Lone.Skøn collage af dine drømme.Og det er vigtigt at have drømme,selv om de ikke altid går i opfyldelse.
  Er også¨vild med digitalis......har du set min søsters indlæg om digitalis?Det er Majas arv.
  Rigtig god aften Jette

  SvarSlet
 5. Jeg regner da også med at mine digitalis har sået sig selv i massevis. Der står allerede en 3-4 rosetter fra digitalis, så jeg ved de kommer, jeg er bare usikker på farven. Det er jo det, der gør det spændende!

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Bente,
   Jeg har haft rigtig mange Camelot Lavender i haven, men de er langsomt ved at udskiftes med hvide og purpur, efterhånden som de sår sig selv. Og jeg ELSKER camelot lavender, så derfor går jeg simpelthen nu i gang med at så dem igen :-)

   Slet
  2. Ah det vidste jeg ikke, så må jeg på jagt efter de lavendelfarvede igen. Tak Lone!

   Slet
  3. Man kan passe godt på de lavendelfarvede ved at klippe dem ned, når de har afblomstret, har jeg erfaret. Men det var jeg ikke klar over de første år, og med min tunge ler-jord tror de, at de er 2-årige i stedet for stauder, så hvis jeg ikke er hurtig med saksen, så forsvinder de lavendelfarvede lige så stille ... og så overtager de andre farve langsomt via frøformering.

   Hvis du har en let sandjord, har du måske ikke det problem...

   Slet
 6. Absolut ingen indvendinger fra min side..!!! Det ser ud som skønne sommerdrømme der alle bør realiseres, om det så bliver denne sommer eller den næste :o)

  SvarSlet