lørdag den 19. januar 2013

Vinterstemninger

Også her om vinteren giver piletræet smukke haveoplevelser.
Hvor er det godt, jeg ikke har fældet det!
Rigtig god weekend :-) 

3 kommentarer:

 1. Ja, det er helt sikkert smukt. Jeg vidste ikke at du har overvejet at fælde det ... Jeg har engang haft pil i haven og havde problemer med at den drak alt vandet. Er din pil også så tørstig?

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej - men den er jo meget stor og blev egentlig plantet som en midlertidig ting.

   I mellemtiden er jeg bare blevet så glad for den, at jeg ikke kan nænne at få det fældet! I år valgte vi så at beskære den og det med stort held. Var bange for en frygtelig masse vanris, men det var en dreven gartnerven, der tog sig af det, så det er blevet et godt resultat. Derfor får den lov at blive! Og godt for det :-))

   Slet
 2. Piletræer er meget tørstige, men hvor er de smukke både med nyt løv og uden, især hængepil synes jeg er flotte vinter og sommer.

  SvarSlet