tirsdag den 15. januar 2013

Tulipanens dag

Jeg bifalder med et tilbageblik fra slut april 2012. Og længslen efter forår formindskes ikke derved...
8 kommentarer:

 1. Ja, det er jo inden at jeg begyndte at gå at fotografere min have hele tiden ... Godt at jeg kan se med hos jer andre :-) Skønne billeder!

  SvarSlet
 2. Hej Lone.Skal da vist også have fundet nogle billeder frem af de skønne tulipaner.Har lige købt en dejlig buket.God dag til dig knus Jette

  SvarSlet
 3. Åh skønne fotos, men nu er du vist kommet med på De Lidt Tarveliges Hold:0)...for sikke en længsel sådanne dejlige fotos altså giver!

  Dejlig aften herfra
  Katinka

  SvarSlet
 4. Åh sådan nogle skønne billeder må du altså ikke friste med. De er da slet ikke til at stå for.. Kan ikke vente, kan ikke vente...

  SvarSlet
 5. Smukke tulipaner, jeg er ikke nået til T endnu, så de kommer ikke på tulipanens dag, men det varer ikke længe, inden jeg viser dem :) Vi glæder os til de rigtige.

  SvarSlet
 6. Jaaaaa hvor ser det dejligt ud, FINE FINE billeder af de sprøde tulipaner, jeg kan næsten ikke vente.
  God aften
  Mange hilsner
  Anita

  SvarSlet
 7. Øj nogle skønne tulipaner.
  Det er et dejligt tilbageblik, der får én til at se frem.. ;)

  Hav en dejlig dag!

  SvarSlet
 8. ÅH, nu kan Vi altså snart ikke vente længere. Fortryder inderligt, jeg ikke har lagt flere løg. Havde bestemt, at jeg ikke måtte bruge penge på andre end flerårige løg, så har nøjedes med lidt hvide Purissima og lidt scilla og alium. Glæder mig til at kunne nyde synet hos jer andre.
  Hilsen Susanne (der lige så stille er ved at vågne op af vintersøvnen)

  SvarSlet