lørdag den 14. december 2013

Gårdbutikker

I Danmark har vi faktisk rigtig mange lækre gårdbutikker. I HAVEFOLKETs julemagasin har vi en reportage fra Lisbeth, der har butikken Ideen fra Feen. Butikken ligger lidt syd for Randers og er en drøm af en blomsterforretning. Til jul er den særligt hyggelig - også selvom det bare er regnvejr. Og det var det den dag, jeg var på besøg for at tage billeder til magasinet.

8 kommentarer:

 1. DET ser da bare for indbydende og hyggeligt ud !
  Æv butikken Ideen fra Feen er beliggende så langt fra hvor jeg bor, men jeg skal da godt nok kører forbi hvis jeg er på de kanter.
  Er selv på vej ud for at besøge nogle tilsvarende steder her i mit område - det kan være jeg skal tage kameraet med ;0)
  God weekend.
  Mange hilsner
  Anita

  SvarSlet
 2. Gør endelig det :-)
  Det vil jeg glæde mig til!

  SvarSlet
 3. Hvor ser det hyggeligt ud - men ak, også for langt væk fra mig.... men måske er der sjællændere der også vil "tipse" om hyggelige steder

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Sussi,
   Jeg kan anbefale, Præstebakkegård i Tisvildeleje - http://www.praestebakkegaard.dk/, hvis det ikke er for langt væk for dig!

   Slet
 4. Der ser forrygende dejligt ud - stork på taget og alting.

  /Birgitte

  SvarSlet
 5. Nøøøøj hvor ser der hyggeligt ud, den vil jeg også gerne besøge. Det puster lidt liv i drømmene...

  SvarSlet
 6. Jeg bor i Randers og ser ofte en lille annonce fra Idéen fra Feen i vores lokale aviser, men har endnu ikke fået mig bevæget dertil. Indlægget her og hos Havefolket har dog pustet til intentionen, for den butik ser godt nok lækker ud

  SvarSlet
 7. Tak for skønne billeder. Indbydende og meget hyggelig. Ligefør man bør tage en tur fra Amager til Jylland!

  SvarSlet