mandag den 23. december 2013

En glædelig jul!

Jeg vil på denne lillejuleaften gerne ønske alle jer, der læser med her på bloggen, en rigtig glædelig jul med dette lille julekort. Her i huset er vi for alvor kommet i julestemning efter nu at have pyntet juletræ. Træet er i år helt i sølv, glas og hvidt. Den røde farve er kun fremme via få pigeoner og enkelte nisser rundt om i huset, som traditionen tro MÅ findes frem. Julen i år er blandt andet inspireret af en masse skønne kollega-pinnere (Pinterest), og jeg har nydt at følge julerier i Frankring, Sverige, Norge, USA mv. - det er fantastisk, at verden via nettet er blevet så lille, at det der den ene dag er i en stue i fx. Holland, kort tid efter kan ses på skærmen her hos mig (eller jer) - og omvendt. Det er imponerende, at vi på den måde alle kan inspirere hinanden - direkte fra ét hjem til et andet.

Collagen herover er en blanding af mine egne fotos og 
pinterest-inspiration fra mit board 'Christmas'. 

Med ønsket om en rigtig dejlig dag i morgen og mon vi så ikke ses herinde igen i en af juledagene.

Mange glædelige julehilsner,
Lone

13 kommentarer:

 1. En riktigt God Jul önskar jag dig! Kram Merja

  SvarSlet
 2. Rigtig glædelig jul til dig og dine ønskes du herfra. Og ja på internettet spredes inspiration med lynets hast, så man kan blive både svimmel og begejstret:0)...og juletiden er nok den mest intense på det område...

  Kærlige julehilsner fra Katinka

  SvarSlet
 3. En meget skøn julecollage, du har fået bygget. Jeg har endnu ikke forvildet mig ind på Pinterest og lignende steder, er lidt nervøs for mit tidsforbrug! Men jeg ved jo også at på et tidspunkt tager nysgerrigheden over... ;)
  Tak for et dejligt haveår og ikke mindst at følge dig på havetur, det var en fornøjelse. :)
  Rigtig glædelig jul fra fru friis. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Og det var så dejligt at have dig med :-)
   Det må vi prøve igen en anden gang.
   Kh. Herfra

   Slet
 4. Og, rigtig glædelig jul til dig, Lone. Pinterest er et hit, men inspirationen finder jeg nu også her hos dig - og sender den videre til Pinterest ;-).

  Nyd juledagene
  Birgitte

  SvarSlet
 5. Tak! Og glædelig jul til dig og dine! Sikke en smuk collage.

  SvarSlet
 6. Tak og i lige måde:-) Jeg skal vist også til at undersøge Pinterest, det kan ikke hjælpe at jeg er den sidste i Danmark, som finder ud hvad det er:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det må du gøre :-)
   Men forbered dig på at det er en tidsrøver - bare på denne dejlige måde.
   Kh. Lone

   Slet
 7. Også en rigtig glædelig jul til dig :-) Hvor er det dog en skøn collage!

  SvarSlet
 8. Glædelig jul til dig, Lone - nu er julen her og vi skal alle nyde samvær, mad og gaver, så jeg ønsker dig den bedste jul af alle.

  Smuk collage :)

  knus Ulla

  SvarSlet
 9. Glædelig jul til dig og din familie og tak for inspirationen her og de steder du deler:o)

  SvarSlet
 10. Hej lone
  Enig det er en fantastisk verden som nu er kommet med nettet. Jeg er medlem af en veteranbil klub og i starten var det jo noget med et blad hvert kvartal med spørgsmål og svar 3 mdr senere, nu er det online og respons ofte få min eller timers senere.
  Glædelig jul til jer også.
  Henrik

  SvarSlet