søndag den 8. december 2013

Min mistelten-"pusher"

To skønne veninder til morgenkaffe er en god start på en decembersøndag. Hvilken luksus bare at sidde i fire timer og snakke om verden, mens regnen hærger udenfor. Den ene af de søde veninder er Karen Margrethe, som jeg har fortalt om før, for hun er nemlig selvforsynende med mistelten. Ja - endda, i en sådan grad, at hun til glæde for os to andre deler ud af dem. Hvor heldig har man lov at være.


Nu står misteltenen i min stue og minder mig om to dejlige mennesker hele december måned. Mon ikke den skal op og hænge senere, men lige nu skal den pynte lige her.

Sidste år tog jeg billeder af misteltenen i Karen Margrethes have og hun var med i HAVEFOLKETs julekalender. Du kan læse om hende her.

Rigtig god søndag til jer!

2 kommentarer:

  1. Det må være skønt med en mistelten pusher!

    /Birgitte

    SvarSlet
  2. Ja jeg husker godt artiklen og ville sådan ønske, at jeg kunne finde ud af at få sådan en smuk mistelten på et af mine æbletræer. Men smuk er den, den gren du har sat i vand. God idé for så holder den sig frisk længere!

    SvarSlet