søndag den 1. december 2013

Jeg kan ikke lade være...

...med lige at bladre lidt i det!


Efter mange ugers arbejde lagde vi i går sidste hånd på Havefolkets første særudgave: et julemagasin. Nu ligger magasinet færdigt på nettet, og så vidt jeg kan læse ud af de mange søde kommentarer, vi har fået, er det blevet taget rigtig godt imod. Det er en dejlig dag!


Målet var at lave et julemagasin skræddersyet til havefolk, og jeg synes, det er lykkedes ret godt.


Og nu har vi fået blod på tanden. Mon ikke der kommer særudgaver af HAVEFOLKET igen næste år... og ikke først til jul.

Hvis du ikke har set det endnu, så kan du bare lige klikke her.


6 kommentarer:

 1. Kære Lone

  Jeg har kun bladret det nye online magasin igennem, men har standset her og der og udbrudt "wow", "du godeste" "ih du milde". I aften er det ikke en godnat bog, der kommer med under dynen men computeren. Jeg glæder mig til at krybe i seng lidt senere og læse i jeres særudgave. I er nogle seje tøser! SÅ flot!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er det altså godt at høre! Vi har fået rigtig mange positive tilbagemeldinger - det er simpelthen så dejligt. Tak for at du er så sød at skrive her også.

   Slet
 2. Imponerende stykke arbejde I har lavet. I dag skal jeg hygge mig med at kigge i det.
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Lisbeth.
   Glæder mig til at høre hvad du synes om det, når du har været igennem det.

   Slet
 3. Jeg er så imponeret og meget glad for det fine magasin. Tak for det.

  SvarSlet