lørdag den 7. december 2013

Hjemme igen efter en julerejse

Det føles som en enorm rejse jeg har været på, for i går krydsede jeg Storebælt under stormen i de timer, der netop var åbnet for trafik (trods stærk blæst!) for at komme til redaktionsmøde med de dejlige damer i Havefolket. Selvfølgelig var broen lukket, da jeg ankom til Storebælt, så der var massevis af med ventetid uden en brugbar internetforbindelse - og det var faktisk en rigtig skøn tænkepause.

HOS KARINA

Vi var et par stykker, der fortsatte igen i morges, og det er skønt, som timerne løber, når man snakker om noget spændende - en fælles passion. Sidst på eftermiddagen landede jeg tilbage i Skanderborg og kunne nyde det hvide landskab, som stormen Bodil har efterladt.


Inde er det hyggeligt og juleagtig - på den lidt enkle måde...

I morgen skal jeg vist nyde en stille og rolig dag, men julebag og et enkelt kaffebesøg. Mon ikke også julefreden kan mærkes hos jer - mest i glimt?


God lørdag aften til jer :-)

6 kommentarer:

 1. Lige nu mærker jeg julefreden...... her er stille, og utallige stearinlys er tændt.
  I dag har jeg haft besøg af en fotojournalist - besøget gik godt, men nu er det også dejligt bare at være sig selv og have sit hjem "for sig selv".
  Mange julehilsner fra Susan

  SvarSlet
 2. Ja - man har virkelig brug for de der åndehuller med fred i huset...
  Rigtig god aften til dig, Susan :-)

  SvarSlet
 3. Kære Lone.

  Tusind tusind tak for den dejlige haverejse til England og for det vidunderlige havemagasin, som du og dine kolleger fra Havefolket har bedrevet. Både haverejse og magasin tåler en gentagelse:o) Og jeg lover, at jeg nok skal opføre mig pænt omme på bagsædet, hvis jeg må komme med på engelske havevandringer en anden gang.


  Ja, de små psykiske heller og åndehuller i hverdagen, og ikke mindst i den travle julemåned er meget vigtige for ens psykiske velbefindende.Men man er nødt til at prioritere benhårdt, hvis man vil opleve den gave det er, at lade (jule)freden sænke sig lidt over een. Jeg er begyndt at gå og fifle lidt med mindfullness, da jeg kan mærke, jeg er kommet til en fase i mit liv, hvor ro og stilhed betyder mere og mere for mig. Call it "old age":o)

  Håber du og dine kære får en fredfyldt og meditativ 2. søndag i advent imorgen.
  Bacillebefængte knus og endnu en gang mange tak.

  SvarSlet
 4. Hej Lone, et dejligt fællesskab I har der i Havefolket, men også et kanonstort arbejde I lægger for dagen med alle de skønne artikler og ikke mindt det nye online havemagasin. Mange tak for det.

  Jeg har været på en lang rejse og slet ikke læst haveblogs undervejs, men nu ser jeg jo at der ligger haverejser fra England "en masse" her på din skønne blog - det glæder jeg mig til at læse helt ind i og kan helt sikkert bruge det som "copy and paste" eller i hvert fald inspiriation i stor stil, når vi inden længe skal til at planlægge vores Englandstur til sommer.

  Ha' en dejlig fredfyldt søndag.

  Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - hvor er det spændende at I har været så længe i Australien. Fantastisk at I tager jer tid til den slags. Er sikker på det har været en fantastisk oplevelse.

   Mht. haverejsen, så er det jo lidt dårlig timing at den faldt mens du var afsted, da jeg bla. lavede den pga. dig :-) men super hvis du kan tage turen på bagkant - og lad mig endelig høre fra dig som du kommer frem... hvad du synes om haverne :-)

   God tur - og velkommen hjem!
   Knus

   Slet
  2. Tak, søde Lone - Jeg skal nok melde tilbage - der er til nogle timers fordybelse i din haverejse, og det er bare dejligt, jeg glæder mig til at læse mere om det hele.
   Knus

   Slet