onsdag den 25. december 2013

Lidt af julestemningen...

Her et par glimt til at huske - Julen 2013.

Først herunder lysene fra julebordet i går: Kubusstager pyntet med grene og husløg. Koglerne drysset med sølv. En super nem kreation med fin effekt på en lys dug. Servietringene var af blød ene om de hvide servietter - dem tog en gæst med hjem til sine Rolf lysestager :-)

 Oliventræerne fra sommerterrassen står i stuerne og er i julen blevet som små "juletræer".


På terrassen står hyacinter med bund af pudemos og husløg... inde brænder adventsstagen de sidste centimeter. De grønne æbler vidner om en lang december måned, men selv med rynker er de nu ret så dekorative.Gode drikke og godter hører julen til. Herunder også et glimt af træet - beklager den knap så imponerende billedekvalitet. Træet er absolut ikke fotogent (eller også er der mangler v. fotografen :-)), men de kølige farver har været et hit. Selv en smule lametta har vi drysset over i år, og det ser helt eventyrligt ud.Over julebordet hang de hjemmekreerede papirstjerner. Min ældste datters påhit kort før gæsterne kom. Super idé og dejlig tanke med julestjerner over julefesten.


Jeg har vist før nævnt, at der kun er få nisser i huset i år - her et par velvoksne par af slagsen fra Maileg. Og så tilbage til stille hygge og god film før julen igen i morgen byder på familie, julemad og hygge.
6 kommentarer:

 1. Rigtig dejlig julestemning i jeres stue. Glædelig jul.

  SvarSlet
 2. Ser rigtig godt og stemningsfuldt ud :-)

  SvarSlet
 3. Juledag er min yndlingsjuledag. Stille og rolig. Tid til at nyde julepynten og gaverne. Hyggeligt at kigge indenfor hos jer og genkende noget af stemningen :-) - Der bliver også set en del film her i huset i disse dage."De urørlige" har jeg ikke set, så den kommer på listen. Kan svagt huske da den kom op i biografen.

  SvarSlet
 4. Smukt og stilfuldt :)
  Juledag er også en skøn afslappende dag her i huset, hvor vi egentlig ikke gør andet end nyder

  Hilsen
  Ina
  http://annasplads.dk/

  SvarSlet
 5. Manner, hvor ser det hyggeligt ud!!!
  Vildt lækre pomponer du har på oliventræet. Jeg har set dem i alle mulige farver men ikke i hvide, nice;-)

  SvarSlet
 6. Hej Lone.Dejlige julebilleder du viser.Er bare vild med din kubus stage..........ønskede mig en til jul,men fik desværre ikke nogen.
  Ponponerne har jeg også købt i år i........i grå.
  Har haft gæster i 3 dage så jeg har først haft tid til at lave et juleindlæg i dag .Så rigtig god 2 juledag til dig og din familie knus Jette

  SvarSlet