torsdag den 12. december 2013

Rødgran byder velkommen

Jeg har mangt en gang leget med diverse nåletræer her til jul - koreagran, ceder mv. - men i år faldt valget på den helt traditionelle rødgran.Jeg plantede den i slutningen af oktober i vores vinkar, der i samme anledning blev tømt for sommerens overflod af kæmpeverbena.

Bunden er plantet til med pletter i luften og fyldt ud med pudemos.
Jeg synes, at den er blevet rigtig hyggelig...6 kommentarer:

 1. Den ser hyggelig ud og lækkert ser det ud med mos og lys. Rødgran er også min absolutte favorit, hvad angår juletræ. Problemet med den indendøre, er at den fælder så meget.

  SvarSlet
 2. Helt enig- det ser meget hyggeligt ud :)

  SvarSlet
 3. Det kan jeg godt forstå, at det gjorde - vi har også rødgran her hos os :-)

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 4. Ser dejligt og naturligt ud. Også jeg har taget de gamle rødgraner til mig i år - men kun udendørs. Jeg har plantet små rødgraner på hver side af indgagspartiet. de står nu i flettede kurve og har jorden lunet af svensk mos og lavgrene...tænker de nu kan stå og snakke lidt sammen på deres modersmål og forhåbentligt ikke føle sig udenfor i de øvrige planters fællesskab;0)

  Dejlig decemberdag fra Katinka

  SvarSlet
 5. Ja, "rigtig hyggelig" blev det och på svenska jättesnyggt!/Trevlig Lucia Merja

  SvarSlet
 6. Ikke kun hyggelig, men meget smuk. Pletterne i luften ligner stjerner og giver den en lethed jeg er helt vild med.

  /Birgitte

  SvarSlet