mandag den 2. juni 2014

Et indlæg af de lange

Sikke en aften!Varme, sol og summen af bier, der går amok i digitalis - må simpelthen lige sige det igen: Sikke en aften! 


Det er blandt andet på grund af aftener som denne, at jeg bare elsker at have en have. 

Hvor er det skønt. Altså - bare duften er helt fantastisk! En blanding af varme, græs, krydderurter, natvioler og meget mere. 

Og nu hvor du lige som kan fornemme, at jeg er virkelig havebegejstret, så får du altså lige en hel del flere billeder fra denne fantastiske aften. Ind imellem er der også billeder af den nyeste del af haven - nemlig loungeområdet i bålhaven. Godt nok uden madrasser og puder, men mon ikke du kan tænke dig til det også :-) 

Har du mod på det? Hvis ja - God tur!8 kommentarer:

 1. Sikke nogle vidunderlige billeder du har taget, Lone! Det er en skøn årstid. Her nyder vi vores skovhave og de mange dyr - fx grævlingerne der står udenfor lige nu. Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - det er simpelthen bare en skøn årstid. Masser af varme og sol - og så er det alligevel så frodigt. Det er bare med at komme ud og nyde det i fulde drag :-)

   Slet
 2. Du har en fantastisk smuk have!
  Det er lige gået op for mig, at du har en 'Læs mere' knap på dine indlæg. Jeg er vist gået glip af en masse ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Gitte :-)

   Og øv, hvor er det ærgerligt, hvis 'Læs mere' knappen er svær at se. Det ved jeg ikke lige, hvad jeg skal gøre ved. ... tænke tænke... men godt at du fandt herind :-)
   Jeg synes bare, at det er nemmere at overskue indlæggene, når de er foldet lidt sammen. Så det er jeg begyndt på. Håber ikke for mange læsere snydes af det.

   Men godt du siger det. Jeg må lige overveje, hvad jeg kan gøre. Måske knappen kan farves :-)

   Slet
 3. Hvor er der dejligt i din aftenhave! Bruger du loungemøblerne til opbevaring også?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Rose :-)
   Loungemøblerne har i den ene ende et rum, hvor vi opbevarer al udstyr til madlavning ved bålet. TIng der før stod og fyldte på terrassen - så, ja, det er dejligt at det nu er gemt væk. Og tæt på det sted hvor det skal bruges :-)

   Slet
 4. Svar
  1. Sku' det vær' en anden gang, så siger du bare til :-)

   Slet