søndag den 29. juni 2014

Så langt, så godt

En hel dag går der efterhånden med klipning af buksbom - næsten i hvert fald.

Men hvad gør det - når bare jeg synes, det er hyggeligt. Og det gør jeg. Man kan tænke rigtig mange tanker på en hel dag i haven. Få ryddet op på øverste etage, mens der genskabes linier...


6 kommentarer:

 1. Det ser godt ud :) Sådan er det jo med mange ting i haven, som for ikke-have-mennesker ville være en rigtig uoverkommelig opgave. Men vi vender det og nyder processen, mens vi tænker gode tanker :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, og det de tanker er guld værd. Ved ikke hvordan jeg skulle klare mig, hvis jeg ikke havde haven :-)

   Slet
 2. hvor ser det flot ud. Hvordan har du bygget bænken?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jane - og tak :-)
   Bænken har vi bygget i lærketræ. Modulerne er ca som en sofa; bare lidt dybere så der er plads til at der kan ligge en 80'er madras på den. Den ene del af den er med låg, så der kan opbevares grej til madlavning over bål her. Jeg skal nok lige få lavet et indlæg om den en dag, så du kan se lidt mere af den. Måske jeg har fotos fra da vi byggede den :-)
   kh. Lone

   Slet
 3. Det er blevet rigtig flot! Tilfredsstillende, som at ordne græskanter - giver struktur og linjer!

  SvarSlet